הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי תוכנית אימונים

Sparky12

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
-3
17
0
אז ככה זאת פעם ראשונה שאני רושם פה בפורום ואני מקווה לתשובות יותר רציניות מfxp..
אני בן 15
63 משקל
180 גובה
אני משחק כדורגל באופן מקצועני(6-5) פעמים בשבוע כולל 1-2 משחקים ומשלב בנוסף עוד 3 אימונים בחדר כושר בעיקר כדי להתחזק ולעלות במשקל(מסת שריר כמה שפחות אחוז שומן)
אני מתאמן כבר כמעט שנה אבל רק כמה חודשים כמו שצריך.. סיימתי ss לפני חודש ועברתי לab 3 פעמים בשבוע..
אחרי כל החפירה השאלה שלי היא האם יש תוכנית מסויימת, שיטת אימון, תרגילים שנחוצים/מומלצים לשחקני כדורגל או שאני צריך להתאמן רגיל?
בנוסף אם כבר פתחתי נושא חדש אשמח אם תתנו ביקורת על הסקוואט בסרטון 70*5
נ.ב אני יודע שהברכיים יצאו טיפה החוצה וקרסו בחלק מחזרות ואני עובד על לשפר את זה

ברוך הבא לפורום 😃

מה המשקלים שלך?

קח בחשבון שעלייה במשקל יכולה לגרום לך להיות איטי יותר מעט (בתור שחקן כדורגל אני לא יודע אם זה יפריע או לא)

המטרה היא לעלות במשקל?
איך נראה התפריט שלך?

• פותח/ת השרשור
סקוואט 70*5
בנצ 55*5
דדליפט 70*5(יכול יותר אבל מפחד לא לקבל פציעה משום שאין לי חגורה)
פרס 35*5

בניתי תפריט אחלה עם פלוס קלורי של 200-300 אבל אני מתקשה לעמוד בו כי אני לומד גם ואין לי זמן להכין לי אוכל אז אני תלוי באמא שלי ולא תמיד היא מכינה את מה שאני צריך
ברוך הבא לפורום 😃

מה המשקלים שלך?

קח בחשבון שעלייה במשקל יכולה לגרום לך להיות איטי יותר מעט (בתור שחקן כדורגל אני לא יודע אם זה יפריע או לא)

המטרה היא לעלות במשקל?
איך נראה התפריט שלך?

בקשר למשקל כן אתה צודק אם אני יעלה עכשיו ביותר מדי אחוזי שומן אני יהיה איתי יותר לכן עשיתי פלוס קלורי של 200-300

בנוסף אם כבר פתחתי נושא חדש אשמח אם תתנו ביקורת על הסקוואט בסרטון 70*5
נסה לצלם פעם הבאה בדיוק מהצד יהיה יותר נוח להעריך את הטכניקה.
נראה שבחלק מהחזרות אתה לא נשען על העקבים, תקפיד על זה יותר.

למה הפסקת ss?

דדליפט 70*5(יכול יותר אבל מפחד לא לקבל פציעה משום שאין לי חגורה)
לדדליפט אין צורך בחגורה במשקלים כאלה.
אתה יכול להתקדם בראש שקט, אם אתה חושש תעלה סרטונים שנראה שהטכניקה שלך טובה

בניתי תפריט אחלה עם פלוס קלורי של 200-300 אבל אני מתקשה לעמוד בו כי אני לומד גם ואין לי זמן להכין לי אוכל אז אני תלוי באמא שלי ולא תמיד היא מכינה את מה שאני צריך
כמה משקל גוף אתה עולה בשבוע מאז שהתחלת?

ממליץ שתפנה למאמן עם ניסיון באימון ספורטאים שיתאים לך שבלונה שתעבוד טוב עם האימוני כדורגל. בעיקרון אתה אמור להמשיך עם תוכנית בסיסית שתכלול את התרגילים המורכבים בנוסף לתרגילים שעובדים על אקספלוסיביות (פאוור קלין לדוגמה), תרגילים פליואמטרים וכו'. לדעתי אתה צריך להתחזק עוד ולעלות עוד במשקל גוף, אבל זה כמובן צריך להיעשות בסנכרון עם הספורט שאתה מתעסק בו תוך התחשבות בגורמים של התאוששות, זמן וסדר עדיפויות.

לגבי הסקוואט, דחוף ברכיים יותר לצדדים, שב אחורה יותר ותקנה אולסטאר. לא עושים סקוואט (או כל תרגיל אחר שהוא לא בנץ') עם נעלים כאלה.

• פותח/ת השרשור
נסה לצלם פעם הבאה בדיוק מהצד יהיה יותר נוח להעריך את הטכניקה.
נראה שבחלק מהחזרות אתה לא נשען על העקבים, תקפיד על זה יותר.

למה הפסקת ss?

לדדליפט אין צורך בחגורה במשקלים כאלה.
אתה יכול להתקדם בראש שקט, אם אתה חושש תעלה סרטונים שנראה שהטכניקה שלך טובה

כמה משקל גוף אתה עולה בשבוע מאז שהתחלת?
משהו כמו קילו וחצי-2 בחודש והפסקתי ss כי עשיתי אותה חודשיים וחצי ודי מיציתי אותה

ודי מיציתי אותה
בחודשיים וחצי לא ממצים ss
אבל זה לא רלוונטי, בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לעשות את התוכנית כשאתה שחקן כדורגל כי כדי להצליח ב ss חשוב לאכול הרבה ולעלות במשקל. ובנוסף הריצות מהכדורגל יכולות לפגוע בתוכנית.

אני מצטרף להמלצה שחשוב שמישהו ילווה אותך בתוכנית בנוסף לאימוני כדורגל.
אתה יכול להתייעץ כאן אם אתה רוצה, לקחת מדריך כושר, או להרשם לייעוץ פה באתר. מה שנוח לך

• פותח/ת השרשור
בחודשיים וחצי לא ממצים ss
אבל זה לא רלוונטי, בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לעשות את התוכנית כשאתה שחקן כדורגל כי כדי להצליח ב ss חשוב לאכול הרבה ולעלות במשקל. ובנוסף הריצות מהכדורגל יכולות לפגוע בתוכנית.

אני מצטרף להמלצה שחשוב שמישהו ילווה אותך בתוכנית בנוסף לאימוני כדורגל.
אתה יכול להתייעץ כאן אם אתה רוצה, לקחת מדריך כושר, או להרשם לייעוץ פה באתר. מה שנוח לך
אין תקציב.. לא משנה תודה על העזרה אני יסתדר

באיזה רמה אתה בכדורגל? באיזה ליגה אתה משחק? משחק בנבחרת?
אבל אם אתה רואה את העתיד שלך ככדורגלן עכשיו זה הזמן להשקיע גם מאמץ ואם צריך גם כסף.

אני אישית לא חושב שכדאי לעשות סקוואט HB (הוא שהוא עושה) עם נעליים שטוחות.

Back
למעלה תחתית