התחלתי להתאמן לפני חודש וחצי בערך ועדיין עושה את התוכנית שהמאמן נתן, העלתי קצת במשקלי עבודה ובערך קילו במשקל יש בעיה בסידורי זמן של הארוחות כי אני חוזר מאוחר הביתה
האימון לוקח לי בערך שעתיים עד שעתיים וחצי אני יודע שזה הרבה אבל אני עושה את כל התרגילים ולא מצליח להיות בסביבות הזמן שרצוי שזה שעה וחצי אם הבנתי נכון. מגיע 3 פעמים בשבוע לאימון וביום מנוחה רץ קצת יד ורגל נגדית ותרגילי בטן פלאנק ואופניים(זה בסדר או שצריך ביום מנוןחה ממש לא להתאמץ?)
גיל 18 188/75
רגליים:
לחיצת רגליים3/15 40 מנוחה בין כל סט
פשיטת ברכיים3/15 40 מנוחה בין כל סט
כפיפת ברכיים3/15 40 מנוחה בין כל סט
חזה:
לחיצת חזה3/15 40 מנוחה בין כל סט
פרפר 3/15 40 מנוחה בין כל סט
גב:
פולי עליון3/15 40 מנוחה בין כל סט
חתירה במכשיר ייעודי3/15 40 מנוחה בין כל סט
פול אובר במכשיר3/15 40 מנוחה בין כל סט
כתפיים:
לחיצת כתפיים(משוקלות) 3/15 40 מנוחה בין כל סט
יד קדמית:
כפיפת מרפקים CROSS 3/15 40 מנוחה בין כל סט
יד אחורית:
בטן:
אופניים דקה וחצי 2 סטים
פלנק דקה 45 שניות 2 סטים
זוקפי גב:
הרמת יד ורגל נגדית45 שניות כל צד 2 סטים
בתחילת אימון 7 דק ריצה קלה והליכה.
אני מודע לכך שהאימון לא עובד על שרירי ליבה וחסר תרגילים מורכבים אבל הוא אמר שנחליף תוכנית אחרי חודשיים(עוד שבוע שבועיים).
בסהכ יש שינוי קטן.
עכשיו לשאלות:
האם הימי מנוחה משמעותם לא עושים שום פעילות ספורטיבית או אפשר מה שציינתי למעלה?
איך אני מקצר את זמן האימון?
מה אתם מציעים לעשות, לחכות לתוכנית הבאה שהוא יתן לי או להתחיל להסתכל על תוכניות למתחילים באינטרנט?(אם יש לכם תוכניות טובות למתחילים אשמח שתשלחו). זה בעייתי קצת לעבור בעצמי כי אני צריך עזרה של מאמן ליד שיבדוק אם אני עושה את התנועה נכון.
בחודש וחצי לא העלתי הרבה חתירההתחלתי מ5 ועליתי ל 8.45 בפולי העלתי פלטה אחת וגם בפול אובר פלטה אחת. למה לדעתכם אני לא מצליח להתקדם יותר(הבנתי מחברים שלא מתאמנים איתי באותו מכון שזה די עלוב לחודש וחצי).
תודה לעונים.
האימון לוקח לי בערך שעתיים עד שעתיים וחצי אני יודע שזה הרבה אבל אני עושה את כל התרגילים ולא מצליח להיות בסביבות הזמן שרצוי שזה שעה וחצי אם הבנתי נכון. מגיע 3 פעמים בשבוע לאימון וביום מנוחה רץ קצת יד ורגל נגדית ותרגילי בטן פלאנק ואופניים(זה בסדר או שצריך ביום מנוןחה ממש לא להתאמץ?)
גיל 18 188/75
רגליים:
לחיצת רגליים3/15 40 מנוחה בין כל סט
פשיטת ברכיים3/15 40 מנוחה בין כל סט
כפיפת ברכיים3/15 40 מנוחה בין כל סט
חזה:
לחיצת חזה3/15 40 מנוחה בין כל סט
פרפר 3/15 40 מנוחה בין כל סט
גב:
פולי עליון3/15 40 מנוחה בין כל סט
חתירה במכשיר ייעודי3/15 40 מנוחה בין כל סט
פול אובר במכשיר3/15 40 מנוחה בין כל סט
כתפיים:
לחיצת כתפיים(משוקלות) 3/15 40 מנוחה בין כל סט
יד קדמית:
יד אחורית:
בטן:
אופניים דקה וחצי 2 סטים
פלנק דקה 45 שניות 2 סטים
זוקפי גב:
הרמת יד ורגל נגדית45 שניות כל צד 2 סטים
בתחילת אימון 7 דק ריצה קלה והליכה.
אני מודע לכך שהאימון לא עובד על שרירי ליבה וחסר תרגילים מורכבים אבל הוא אמר שנחליף תוכנית אחרי חודשיים(עוד שבוע שבועיים).
בסהכ יש שינוי קטן.
עכשיו לשאלות:
האם הימי מנוחה משמעותם לא עושים שום פעילות ספורטיבית או אפשר מה שציינתי למעלה?
איך אני מקצר את זמן האימון?
מה אתם מציעים לעשות, לחכות לתוכנית הבאה שהוא יתן לי או להתחיל להסתכל על תוכניות למתחילים באינטרנט?(אם יש לכם תוכניות טובות למתחילים אשמח שתשלחו). זה בעייתי קצת לעבור בעצמי כי אני צריך עזרה של מאמן ליד שיבדוק אם אני עושה את התנועה נכון.
בחודש וחצי לא העלתי הרבה חתירההתחלתי מ5 ועליתי ל 8.45 בפולי העלתי פלטה אחת וגם בפול אובר פלטה אחת. למה לדעתכם אני לא מצליח להתקדם יותר(הבנתי מחברים שלא מתאמנים איתי באותו מכון שזה די עלוב לחודש וחצי).
תודה לעונים.