הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Testosterone enanthate ופרופסיה

• פותח/ת השרשור orreu
  • פורסם בתאריך

orreu

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
3
58
3
שלום
אני משתמש בפרוספיה כבר שנתיים (להאטת נשירה)
1.אם אני אשתמש בסייקל ראשון ב Testosterone enanthate 500mg ew תהיה לו השפעה על נשירת שיער מוגברת ? (הוא מומר ל DHT?)
2. האם הTestosterone enanthate הרפואי של באייר הוא טסט מומלץ ? האם יש דרך לדעת אם הוא מקורי או זיוף ?
3. אם אני מזמין מאתר מחו"ל בכמות קטנה לשימוש אישי אמורה להיות בעיה אם פותחים את החבילה במכס ? קראתי בפורום שמישהו כתב שאני יכול לחתום על כתב וויתור או משהו כזה זה הגיוני ?

תודה !

פרופסיה עשוי לפגום בתוצאות הסייקל, חלק מהטסט בהחלט מומר ל -DHT לכן אם יש לך נטייה לנשירה זה עשוי להשפיע גם על זה.
אגב שימוש בפרופסיה לא נתקלת בתופעות של דלדול ו/או פגיעה בלבידו?

1. כל שימוש כמעט בסטרואידים יקדם הקרחה, בעיקר למי שרגיש. טסט הוא די בינוני. הקשים הם טרן ונגזרות DHT טהורות.
2. הכי מומלץ, אך יקר. מאוד, בהנחה ואין לך מרשם. זיופים היו בארץ אבל אם הטסט יצא מבית מרקחת כהלכה - זה טסט לג'יט
3. לא הייתי מסתכן בהזמנת חומרים לא חוקיים מחו"ל.

שלום..
Orreu האם בסוף עשית את הסייקל?
כי אני בדיוק בלבטים כמוך
אני נוטל פרופסיה5 שנים ומפחד להתחיל סייקל מכיוון שיפגע לי בשיער..
עשית אותו?

• פותח/ת השרשור
בטח, עשיתי כבר 2 סייקלים לא הרגשתי שום נשירה מוגברת . אני לוקח 1.25 מ"ג (כדור של 5 מג מחולק ל4) הכל תקין והצבירת שריר משמעותית . בסייקל ראשון שמרתי על 7 קילו שריר אחרי הpct עם עלייה בשומן מזערית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית