הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Testosterone peach

• פותח/ת השרשור Ari_B
  • פורסם בתאריך

Ari_B

משתמש מתחיל
18
4
נק' מוניטין:
4
18
4
שלום,
האם מישהו התנסה עם מדבקות טסטוסטרון?
זה אותו דבר כמו זריקות? קראתי באתרים שיש 12 מ״ג ויש כפול.

אני לא מכיר מדבקות טסטוסטרון. אני מכיר גאל שאתה מורח על הגוף 25 מלגרם ו 50 מלגרם. שום מדבקה ושום גאל לא יהיה כמו זריקות כי בזריקה נניח של 250 מלגרם הכל נספג כי אתה מזריק את זה ישירות לשריר. כל מה שתמרח על הגוף לא נספג ב-100 אחוז.
עכשיו 12 מלגרם זה מינון נמוך מידי שלא ידגדג בכל מקרה. היום TRT רפואי באמריקה לדוגמה זה 150 מלגרם בשבוע. או 250 מלגרם פעם ב-10 ימים זריקה. זה בשביל לשמר רמות תקינות של טסט בגוף אצל גברים. לכן כל דבר אחר זה עובד בצורה פחות טובה בגלל ספיגה פחות טובה.

תודה על התגובה, הן ג׳ל או מדבקה זה יומי כך שברמה השבועית זה זהה, לא?
ממש לא אפילו לא קרוב . זה חשבון פשוט (מתמטיקה) לדוגמה המדבקה שאתה מדבר עליה היא 12 מלגרם. בשבוע זה יוצא 84 מלגרם. ואני גם לא יודע כמה מזה נספג.
שאתה מזריק טסט(מינון שהוא TRT רפואי ) אתה מזריק בין 150-250 מלגרם פעם ב-7-10 ימים. והכל מוזרק ישירות לשריר.
לגבי הגל שצריח למרוח שקיות של 25 מלגרם זה 175 מלגרם בשבוע. אבל שוב לא הכל נספג פה. זה לא אותה הרגשה וזה לא עובד כמו זריקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית