הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Testosterone all year round

• פותח/ת השרשור Amit
  • פורסם בתאריך

Amit

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
267
135
1
היי,
מה החסרונות של להיות על כמות קבועה של טסט כל השנה (מדבר על מינון נמוך של סיבובת 300-500 שבועי) סטייל Blast and cruise, ומדי כמה חודשים לחזק באוראלי עם מינון מעט גבוה יותר?
בגדול על פי הבנתי מדובר על שיקום ארוך יותר של הציר וPCT יותר ארוך שעלול להגיע גם לחצי שנה,
סתם מעניין אותי מה הסיבה (מעבר לענייני פוריות) שאנשים כל כמה חודשים מפסיקים כדי לשקם את הציר.

היי,
מה החסרונות של להיות על כמות קבועה של טסט כל השנה (מדבר על מינון נמוך של סיבובת 300-500 שבועי) סטייל Blast and cruise, ומדי כמה חודשים לחזק באוראלי עם מינון מעט גבוה יותר?
בגדול על פי הבנתי מדובר על שיקום ארוך יותר של הציר וPCT יותר ארוך שעלול להגיע גם לחצי שנה,
סתם מעניין אותי מה הסיבה (מעבר לענייני פוריות) שאנשים כל כמה חודשים מפסיקים כדי לשקם את הציר.
אם אתה מוותר על עניין הפוריות לגמרי, יהיה לך יותר טוב באמת בלאסט של חומרים לפי הבחירה וקרוז של 150-200 יחידות בשבוע. את הקרוז עושים גם כדי להוריד קצת אינטנסיביות, לתת לגוף להחלים זה כמו לעשות דילואד במשקלים

אם אתה מוותר על עניין הפוריות לגמרי, יהיה לך יותר טוב באמת בלאסט של חומרים לפי הבחירה וקרוז של 150-200 יחידות בשבוע. את הקרוז עושים גם כדי להוריד קצת אינטנסיביות, לתת לגוף להחלים זה כמו לעשות דילואד במשקלים
איך רוני קולמן הביא ילדים לפי התיאוריה הזאת?
הם היו עושים pct אמיתי נהיים שמנים חצי שנה ואז שוב חצי שנה סייקל?

עזוב אנשים כאלה זה סיפור אחר, בטח הפריה עם כמה זרעונים שמצאו באפונים שלו

עזוב אנשים כאלה זה סיפור אחר, בטח הפריה עם כמה זרעונים שמצאו באפונים שלו
בגיל 43 להביא 2 ילדות, אתה רומז שזה הפריה?

אני זוכר פעם בילדרים היה להם אוף סיזון בו הן שמנים עם כרס ואונ בו הם חטובים כהלכה עם פאמפ מכובד

היום הgh יותר נגיש אז גם באופסיזון השייפ לא הולך לשום מקום

רוני קולמן טען בפודקאסט שאחרי כל תחרות לא נגע בחומרים 3 חודשים, אבל מנגד, הוא טען שהוא היה 0.3% שומן על הבמה, ו3% באוף סיזן... אז מי יודע אם הוא מבין על מה הוא מדבר.

בלי כלום
אין חוקים לזה
עם hcg זה דווקא הגיוני
מי שעושה סייקל באמת כבד בד"כ ידאג לאיזה נגיעה של hcg פה ושם
אין חוקים אבל תכלס יש, סטטיסטית ככל שרמות הlh fsh יותר גבוהות, הסיכוי להכניס להיריון עולה, ובסייקל כבד שהם אפסיות זה חריג אלא אם כן נשאר זרע בטנק לרגע האמת
תמיד סקרן אותי 🤩
אם אתה מכניס להיריון תוך כדי סייקל כבד שההורמונים בשיא, אם יוצא ילד יותר מוצלח אבל אין כ"כ מחקרים בנושא אז קשוח לדעת

בלי hcg ברקע?
כן. פה (אוסטרליה) אף אחד (שאני מכיר) לא לוקח HCG תוך כדי סייקל, כי זה יקר בטירוף (537 שח ל5000IU לפי שער החליפין הנוכחי). שום דבר לא מאומת לחלוטין אלא דברים ששומעים מחבר׳ה.

י שעושה סייקל באמת כבד בד"כ ידאג לאיזה נגיעה של hcg פה
תתפלא כמה חבר'ה בכלל לא יודעים מה זה
קל וחומר להשתמש בזה
ועדיין הכניסו להריון
מספיק רק זירעון קטן

אם יוצא ילד יותר מוצלח
שמעתי על ליל שישי או להכניס באלכסון
יש כל מיני שמועות

אז ייבוא מקביל?😁
שמע חתיכת סכום
מה עושים אלה שלא משיגה ידם?

כן. פה (אוסטרליה) אף אחד (שאני מכיר) לא לוקח HCG תוך כדי סייקל, כי זה יקר בטירוף (537 שח ל5000IU לפי שער החליפין הנוכחי). שום דבר לא מאומת לחלוטין אלא דברים ששומעים מחבר׳ה.
וואי, זה חתיכת מחיר, אתה יכול להתעשר רק מלמכור hcg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית