הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלוריות וחיטוב

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
שלום כרגע אני בתקופת חיטוב ואני רציתי להבין משו אני אמור כדאי להיות במצב נטראלי לאכול 2200 קלוריות ביום ואני אוכל 1700 ביום קלוריות עכשיו השאלה שלי אני עושה 3 פעמים בשבוע ולפי מה שהאפליקציה אומרת יוצא לי לשרוף 600 קלוריות ל7 קילומטר ואני עושה אימון כוח אחרי זה של עוד בערך חצי שעה ככה ואני מאמין שאני שורף עוד 100 קלוריות לפחות עכשיו השאלה היא עם אני צריך להחזיר חלק מהקלוריות ששרפתי והאם זה נכלל בתוך הכמות קלוריות שאני אוכל ושורף יעני עם זה יחד מתחשב ?

כן, אתה צריך להוסיף בערך 300 קלוריות כל יום.

החישוב מתבצע כך:
700 קלוריות (ריצה וכוח) שלוש פעמים בשבוע = 2100 קלוריות

2100 קלוריות לחלק ב7 ימים בשבוע = 300 קלוריות תוספת ליום

• פותח/ת השרשור
כן, אתה צריך להוסיף בערך 300 קלוריות כל יום.

החישוב מתבצע כך:
700 קלוריות (ריצה וכוח) שלוש פעמים בשבוע = 2100 קלוריות

2100 קלוריות לחלק ב7 ימים בשבוע = 300 קלוריות תוספת ליום

תודה על ההסבר רק תגיד לי עם הבנתי נכון אני אמור במקום 1700 קלוריות שאני ביום יום מכניס להוסיף לכל יום 300 נכון ? אז זה יוצא להכניס 2000 קלוריות בכל יום

תודה על ההסבר רק תגיד לי עם הבנתי נכון אני אמור במקום 1700 קלוריות שאני ביום יום מכניס להוסיף לכל יום 300 נכון ? אז זה יוצא להכניס 2000 קלוריות בכל יום
נכון 😃

חשוב כמובן שתקח יום בשבוע ותשקל בו בבוקר לאחר השירותים כדי לעקוב אחרי ההתקדמות.
אם הירידה לא תהיה מספקת (חצי קילו בשבוע זה קצב טוב - מעבר לזה כבר לא אידיאלי) אז תשחק עם הקלוריות על ידי הורדת קלוריות או הוספת אירובי

• פותח/ת השרשור
נכון 😃

חשוב כמובן שתקח יום בשבוע ותשקל בו בבוקר לאחר השירותים כדי לעקוב אחרי ההתקדמות.
אם הירידה לא תהיה מספקת (חצי קילו בשבוע זה קצב טוב - מעבר לזה כבר לא אידיאלי) אז תשחק עם הקלוריות על ידי הורדת קלוריות או הוספת אירובי
תודה רבה חבר עזרת לי מאוד!

Back
למעלה תחתית