הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מולטי ויטמין ממולץ לקנות ?

Emanuel

משתמש מתחיל
249
21
נק' מוניטין:
27
249
21
*מצטער מראש אם עברתי על איזה שהוא חוק

אהלן, לאחרונה החלטתי שאני צריך לקחת מולטי ויטמין אבל כשהתחלתי לחקור ולחפש ראיתי שיש ככ הרבה סוגים במינונים שונים ובאמת אין לי מושג מה מומלץ ומה לא ולכן אשמח שתעזרו לי בעניין הזה.

תודה רבה 😃

זה לא יוצא יקר יותר?
לרוב - לא.

לנושא:
Twinlab הוא המוצר הטוב ביותר מבחינת עלות-איכות. Opti-men יוצא אטרקטיבי גם הוא אם צורכים כדור או שניים ביום במקום שלושה (המינונים שם כל כך גבוהים שאין עם כך בעיה). Anavite הוא דוגמה למולטי ויטמין איכותי מאוד, יחד עם Orange Triad שמכיל גם תמיכה במפרקים ועוד.
הייתי בודק קודם כל אילו ויטמין חסרים לך (בהתאם לבדיקות דם או לחישוב מיקרו-נוטריאנטים שאתה צורך על בסיס יומי) ומתחיל בתיסוף שלהם.

לרוב - לא.

לנושא:
Twinlab הוא המוצר הטוב ביותר מבחינת עלות-איכות. Opti-men יוצא אטרקטיבי גם הוא אם צורכים כדור או שניים ביום במקום שלושה (המינונים שם כל כך גבוהים שאין עם כך בעיה). Anavite הוא דוגמה למולטי ויטמין איכותי מאוד, יחד עם Orange Triad שמכיל גם תמיכה במפרקים ועוד.
הייתי בודק קודם כל אילו ויטמין חסרים לך (בהתאם לבדיקות דם או לחישוב מיקרו-נוטריאנטים שאתה צורך על בסיס יומי) ומתחיל בתיסוף שלהם.
לא בהכרח.
שנית, יש יתרון לכך, כי בוחרים אילו ויטמינים ומינרלים רוצים ספציפית, המינונים שלהם, תזמון הלקיחה ועוד.
סליחה שאני נדחף לאשכול, מחר אני עושה בבדיקת דם את כל הויטמינים למינהם. פשוט להשלים את כל מה שלא עומד ברף או שכדאי להוסיף משהו מעבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית