עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה לא זיוף ובדקת באתר שהקוד תואם אז כן זה אנאבר מקורי
אולי התכוון שיש כאלה שכן שמים קוד, אך הוא מזויף, רק כדי שיראה אמיתי."אם זה לא זיוף אז זה מקורי".... מה???
מה זה החברה הזו?אם זה לא זיוף ובדקת באתר שהקוד תואם אז כן זה אנאבר מקורי
בטח עוד ייצור ישראלי בגירסה אחרת ...מה זה החברה הזו?
השאלה האם זה טוב ליהודים???בטח עוד ייצור ישראלי בגירסה אחרת ...
לא יודע , בטח אנחנו נישמע על הפותח הפוסט אם לא צמח לו זנב או קרן על המצח אז הכל בסדרהשאלה האם זה טוב ליהודים???
חחח כן אה . אשכרה זה נכוןשמתי לב שכל הפוסטים עם חברות מוזרות לא מתקדמים לעדכונים נוספים. הם סוג של פרסומת לעוד חברה. לרוב גם מדובר על משתמשים מתחילים שנעלמים עם הזמן.
אתה צודק, אני בדיוק עברתי על כמה אשכולות כאלה ולא היה זכר לעדכוניםשמתי לב שכל הפוסטים עם חברות מוזרות לא מתקדמים לעדכונים נוספים. הם סוג של פרסומת לעוד חברה. לרוב גם מדובר על משתמשים מתחילים שנעלמים עם הזמן.
גם לי פתאום נפתח תאבון. אבל אני שנה בלי אימונים ותזונה בערך 30% שומן.אתה צודק, אני בדיוק עברתי על כמה אשכולות כאלה ולא היה זכר לעדכונים
מצד שני, יש איזה 2-3 אשכולות עם דיווחים ועדכונים על זנקו שגורמים לי לרצות כבר להיכנס לסייקל נוסף
@אבי קאזוי אני אשמח שתענה על מה ששאלתי בהודעה מקודם
איזה צירוף מקרים מטורף אני כרגע אל דיבול ומרגיש בדיוק את אותו הדברסבבה אז היום זה היום הרביעי ,קיים רייג' מטורף ,הפאמפ מפגר,מרגיש שאני מצליח למשוך עוד כמה חזרות בתרגילים ופשוט לא רוצה שייגמר אימון .יש מצב שאנאבר גורם לקשיחות בגב תחתון?
מבחינת תפריט אני על פלוס קלורי קטן 300-400 .
עלייה של קילו וחצי מראשון .
חחחחחאיזה צירוף מקרים מטורף אני כרגע אל דיבול ומרגיש בדיוק את אותו הדבר