הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אנאבר אמיתי ?

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
1493581889887828909116.jpg
1493581948034-621488857.jpg

מה אומרים חברה?

אין לי מידע על החברה, וכמובן שלגבי האנאבר הזה
כמו שהבחור מעלי רשם לך - יש כמה חברות שכן הוכחו האמינות, דווקא שם כדאי לחפש ולא להמציא את הגלגל

שמתי לב שכל הפוסטים עם חברות מוזרות לא מתקדמים לעדכונים נוספים. הם סוג של פרסומת לעוד חברה. לרוב גם מדובר על משתמשים מתחילים שנעלמים עם הזמן.

שמתי לב שכל הפוסטים עם חברות מוזרות לא מתקדמים לעדכונים נוספים. הם סוג של פרסומת לעוד חברה. לרוב גם מדובר על משתמשים מתחילים שנעלמים עם הזמן.
אתה צודק, אני בדיוק עברתי על כמה אשכולות כאלה ולא היה זכר לעדכונים
מצד שני, יש איזה 2-3 אשכולות עם דיווחים ועדכונים על זנקו שגורמים לי לרצות כבר להיכנס לסייקל נוסף
@אבי קאזוי אני אשמח שתענה על מה ששאלתי בהודעה מקודם

אתה צודק, אני בדיוק עברתי על כמה אשכולות כאלה ולא היה זכר לעדכונים
מצד שני, יש איזה 2-3 אשכולות עם דיווחים ועדכונים על זנקו שגורמים לי לרצות כבר להיכנס לסייקל נוסף
@אבי קאזוי אני אשמח שתענה על מה ששאלתי בהודעה מקודם
גם לי פתאום נפתח תאבון. אבל אני שנה בלי אימונים ותזונה בערך 30% שומן.
אבל מה, שלשום נרשמתי למכון ובניתי תפריט.
נראה לאן זה יקח אותי:P:
נראה לי אתחיל במינון trt , בקטנה.

• פותח/ת השרשור
סבבה אז היום זה היום הרביעי ,קיים רייג' מטורף ,הפאמפ מפגר,מרגיש שאני מצליח למשוך עוד כמה חזרות בתרגילים ופשוט לא רוצה שייגמר אימון .יש מצב שאנאבר גורם לקשיחות בגב תחתון?
מבחינת תפריט אני על פלוס קלורי קטן 300-400 .
עלייה של קילו וחצי מראשון .

סבבה אז היום זה היום הרביעי ,קיים רייג' מטורף ,הפאמפ מפגר,מרגיש שאני מצליח למשוך עוד כמה חזרות בתרגילים ופשוט לא רוצה שייגמר אימון .יש מצב שאנאבר גורם לקשיחות בגב תחתון?
מבחינת תפריט אני על פלוס קלורי קטן 300-400 .
עלייה של קילו וחצי מראשון .
איזה צירוף מקרים מטורף אני כרגע אל דיבול ומרגיש בדיוק את אותו הדבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית