הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התנשפות וחוסר אוויר אחרי עליה במדרגות

גם ריצה תפגע באימונים. ולמה שתפצע מספרינטים?
כושר אירובי כללי מושג הרבה יותר טוב על ידי ספרינטים מאשר על ידי ריצה ארוכה. בחור שרץ ספרינטים בהכרח ישפר את זמן ה2000 שלו אבל בחור שרץ 2000 לא ישפר את הספרינטים שלו.
אפשר גם פעמיים בשבוע אחרי אימונים כבדים לתת מטקון כלשהו. לא צריך להיסחף קצת ספיד פושאפס קפיצות בחבל וברפיז ל5 דקות מאמץ יספיקו
המלצתי לבצע קומפלקסים אך הבחור העדיף לרוץ.
@hanan ספרינטים או ריצה?

אני מאוד לא אוהב ספרינטים. אני בעד ריצה בקצב בינוני או שילוב של ריצה והליכה

אני מאוד שונא ריצות בינוניות, מהסיבה הפשוטה שזה פשוט לא יעזור למטרה שלך.
ספרינטים יועילו יותר ואם פוחד מספרינטים אז 2 מטקונים לאחר האימון עצמו בשבוע יחסכו לך הרבה זמן של לצאת החוצה ובאמת לרוץ (ספרינטים/ריצה) כי אתה כבר במכון, חימום כמובן וגם בגלל שאתה כבר לאחר אימון כנראה שיש לך לפחות איזה יומיים להתאושש עד לאימון הבא ככה שאין סיבה שזה יפגע מדי

@יהב2 מבלי להכנס כרגע לויכוח מה יעיל יותר. אתה צריך לזכור שאתה בחור צעיר שמתאמן בפוטבול והיכולות של הגוף שלך להתמודד עם ספרינטים שונה לגמרי מאדם בגיל 30 שיושב מול מחשב 9 שעות ביום.

ספרינטים הם המקבילים לאימון בעצימות של rm1 על מנת לבצע אותם טוב. ובצורה אפקטיבית צריך לצבור נסיון.

Back
למעלה תחתית