הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח שרירים

• פותח/ת השרשור itay999
  • פורסם בתאריך

itay999

מושעה
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
בינתיים אין לי אפשרות להירשם למכון אז מה הדרך הכי מהירה לפתח ולחזק כמה שיותר את השרירים עד שאני ארשם למכון
יש לי גומיית התנגדות עם חמש דרגות קושי
משקולות
מתח
תודה רבה וחג שמח

תעשה FBW .
2 סטים של מתח רגיל וסופינציה. בנצ' על הריצפה או ספסל, שכיבות שמיכה. לאנגים וסטיפ לג או דדליפט רומני לרגליים,, כפיפות מרפקים ופשיטות ליד קדמית ואחורית , לחיצת כתפיים בעמידה עם דמבלים ובטן סטטית או כפיפות בטן. עם גומיות התנגדות אפשר להוסיף על הדמבלים אם אתה צריך יודע איך..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תעשה FBW .
2 סטים של מתח רגיל וסופינציה. בנצ' על הריצפה או ספסל, שכיבות שמיכה. לאנגים וסטיפ לג או דדליפט רומני לרגליים,, כפיפות מרפקים ופשיטות ליד קדמית ואחורית , לחיצת כתפיים בעמידה עם דמבלים ובטן סטטית או כפיפות בטן. עם גומיות התנגדות אפשר להוסיף על הדמבלים אם אתה צריך יודע איך..
תודה על התגובה!
כן אני עושה FBW
מה זה מתח סופינציה?אני עושה מתח רחב רגיל וליד קידמית
בנצ אי אפשר כי אין לי מוט ואין לי ספסל
אני עושה לחזה ולאחורית שכיבות שמיכה קודם רחב ואז רגיל ואז צמוד
עם הגומייה אני עושה ליד קידמית אני עושה בדרגה 3 שזה אומר שאני שם 3 גומיות מתוך חמש וזה בסדר לי
ולבטן אני עושה בטן סטטית שזה נראלי מספיק כי זה תרגיל טוב לבטן אבל אני עושה גם הרמות ברכיים על המתח ואולי אני אוסיף כפיפות בטן
ובקשר לרגליים אני מנסה לעשות סקוואטים אבל הגב שלי לא ישר וזה לא טוב אתה חושב שישיבה על הקיר תחזק לי את הרגליים אני מרגיש שהרגליים ממש רועדות בתרגיל וכואבות בזמן התרגיל
תודה

תודה על התגובה!
כן אני עושה FBW
מה זה מתח סופינציה?אני עושה מתח רחב רגיל וליד קידמית
בנצ אי אפשר כי אין לי מוט ואין לי ספסל
אני עושה לחזה ולאחורית שכיבות שמיכה קודם רחב ואז רגיל ואז צמוד
עם הגומייה אני עושה ליד קידמית אני עושה בדרגה 3 שזה אומר שאני שם 3 גומיות מתוך חמש וזה בסדר לי
ולבטן אני עושה בטן סטטית שזה נראלי מספיק כי זה תרגיל טוב לבטן אבל אני עושה גם הרמות ברכיים על המתח ואולי אני אוסיף כפיפות בטן
ובקשר לרגליים אני מנסה לעשות סקוואטים אבל הגב שלי לא ישר וזה לא טוב אתה חושב שישיבה על הקיר תחזק לי את הרגליים אני מרגיש שהרגליים ממש רועדות בתרגיל וכואבות בזמן התרגיל
תודה

נקרא גם מתח בנות, שהיידים הפוכות. חבל לבזבז את הזמן עם סקוואטים בלי מוט ומשקל נורמלי.
לגבי לחיצת חזה אתה יכול בשכיבה על ריצפה עם דמבלים. תעשה רק תרגיל אחד עד 4 סטים לשריר גדול ו 2 לקטן אם אתה יכול להתקדם במשקלים, אם לא אפשר להוסיף חזרות ,סטים או תרגיל.
אני לא מבין בגומיות.

• פותח/ת השרשור
נקרא גם מתח בנות, שהיידים הפוכות. חבל לבזבז את הזמן עם סקוואטים בלי מוט ומשקל נורמלי.
לגבי לחיצת חזה אתה יכול בשכיבה על ריצפה עם דמבלים. תעשה רק תרגיל אחד עד 4 סטים לשריר גדול ו 2 לקטן אם אתה יכול להתקדם במשקלים, אם לא אפשר להוסיף חזרות ,סטים או תרגיל.
אני לא מבין בגומיות.
4 קילו כל יד ללחיצת חזה?

4 קילו כל יד ללחיצת חזה?
לא תוותר. רשמת משקל חשבתי יש לך דמבלים שאתה מוסיף עליהם משקל..
עם 4 קילו לא היית צריך לרשום שיש לך.
שמע אתה קצת בבעיה. או שתקנה מוטות דמבלים שאפשר להוסיף עליהם משקל או שתתייעץ לגבי הגומיות, דבר שנראה לי פחות מומלץ לשימוש לבדו בכל מקרה..

• פותח/ת השרשור
לא תוותר. רשמת משקל חשבתי יש לך דמבלים שאתה מוסיף עליהם משקל..
עם 4 קילו לא היית צריך לרשום שיש לך.
שמע אתה קצת בבעיה. או שתקנה מוטות דמבלים שאפשר להוסיף עליהם משקל או שתתייעץ לגבי הגומיות, דבר שנראה לי פחות מומלץ לשימוש לבדו בכל מקרה..
לא נראלי שיש תרגילים לחזה עם הגומיות
וכן יש לי גם זוג משקולות מתברגות כל צד פלטה של 2.5
פשוט שאלתי אם להתחיל עם המשקולות של ה4 קילו להתחלה זה בסדר ואז להתקדם למשקולות המתברגות ולהוסיף משקל

לא נראלי שיש תרגילים לחזה עם הגומיות
וכן יש לי גם זוג משקולות מתברגות כל צד פלטה של 2.5
פשוט שאלתי אם להתחיל עם המשקולות של ה4 קילו להתחלה זה בסדר ואז להתקדם למשקולות המתברגות ולהוסיף משקל

פשוט תתחיל עם משקל שתוכל לעשות איתו 8-12 חזרות ל 3 סטים אבל שיהיה לך החזרות האחרונות די קשות לביצוע.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בגומיות.
בקשר לרגליים אם אתה אומר שאין טעם לעשות סקוואטים אז מה לעשות?
ישיבה על הקיר בסדר?

בקשר לרגליים אם אתה אומר שאין טעם לעשות סקוואטים אז מה לעשות?
ישיבה על הקיר בסדר?
לאנגים עם משקולות כמו שרשמתי. אתה יכול להתחיל גם בלי משקל כי זה תרגיל חזק לרגל את תיזהר איתו, להמסטרינג וגב תחתון בעיקר יש לך את הדדליפט רומני

• פותח/ת השרשור
לאנגים עם משקולות כמו שרשמת. אתה יכול להתחיל גם בלי משקל כי זה תרגיל חזק את תיזהר איתו, לגבי המסטרינג וגב תחתון יש לך את הדדליפט רומני
אחי לאנצים יותר קשה מסקוואטים
ישיבה על הקיר זה טוב?

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את התרגיל, לא כל כך יודע מה להציע לך אז תחכה לעוד תגובות 😃
טוב אז אני אשאל מישהו אחר בקשר לרגליים תודה אחי
ואמרתי שאני עושה מתח רחב ואז רגיל ואז הפוך ואז עוד תרגילים ליד קידמית אז נראה לי זה יותר מדי ליד קידמית
אולי במתח עדיף לעשות רק רחב?כי זה עובד על הגב
אם אני אעשה רק מתח רחב לגב זה יפתח לי גב יפה?

טוב אז אני אשאל מישהו אחר בקשר לרגליים תודה אחי
ואמרתי שאני עושה מתח רחב ואז רגיל ואז הפוך ואז עוד תרגילים ליד קידמית אז נראה לי זה יותר מדי ליד קידמית
אולי במתח עדיף לעשות רק רחב?כי זה עובד על הגב
אם אני אעשה רק מתח רחב לגב זה יפתח לי גב יפה?
כן או שתעשה משניהם ולא תבודד ידיים זה גם אופציה

Back
למעלה תחתית