הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
לאכול בחוץ כבר יוצא עסק יקר... אני היחידי שמרגיש שבע החל מ-2 לאפות?
אחרי לאפה אחת אני מקבל סטלה טבעית שגורמת לי להירדם בעמידה חח זה כמו חומר קונבנציונלי בבטן שעוד שנייה הולך להתפוצץ (אהמ...לצאת מהפה בצורה לא נעימה...)

3 טוסטים שעשויים מ2 פרוסות לחם מרוחות היטב בלורפאק+3 פרוסות סרוולד+2 פרוסות פסטרמה פרגית+2 פרוסות גבנ"צ 28%. יש לי את ה1400+ קלוריות פה וכל ביס תענוג.

אם חלק מזה היה עלי,מחר תקבלו תמונה של 2-3 טוסטים עם הצצה לתוכם.
פשוט סיימתי אותם לפני שהספקתי לפרסם 🙄

נערך לאחרונה:
יאללה, אני רוצה לראות מישהו מעלה סרטון שבו הוא דופק 2 לאפות אחת אחרי השניה. ואני מדבר על לאפות, לא ראפ או משהו צפוני אחר שכזה שיש במקדונלדס.

יאללה, אני רוצה לראות מישהו מעלה סרטון שבו הוא דופק 2 לאפות אחת אחרי השניה. ואני מדבר על לאפות, לא ראפ או משהו צפוני אחר שכזה שיש במקדונלדס.
[

אתה רציני??
אני לא אכלן גדול , ואם אני לא אחרי ארוחה ממש גדולה אני יכול לסיים 2 לאפות.
אז כל השמנים פה לא יכולים?!

גם אני לא מסיים 2 לאפות, ואם כן אני לא מרגיש טוב אחרי זה יומיים.

כולכם פה פקה פקה, תפרסמו תמונות ו/או סירטונים

אם אני מעלה סרטון שלי אוכל 3 לאפות (לא ערוך או משהו, ואני אפילו יצלם אותו מכין את השאוורמה) אתם מביאים לי דלי חלבון על חשבון הפורום?
fuck.gif

נערך לאחרונה:
3 טוסטים שעשויים מ2 פרוסות לחם מרוחות היטב בלורפאק+3 פרוסות סרוולד+2 פרוסות פסטרמה פרגית+2 פרוסות גבנ"צ 28%. יש לי את ה1400+ קלוריות פה וכל ביס תענוג.

אין כמו סרוולד - במיוחד עם גבינה צהובה או לורפק!!! מדהים!

אני חושש שאתם קונים לאפות בגודל של אשכנזים. אני מדבר על לאפה לאפה. לא בגודל טורטיה. לא פיתה בקוטר 20 ס"מ ועובי של מילימטר. משהו אסלי של ערבים.

אני חושש שאתם קונים לאפות בגודל של אשכנזים. אני מדבר על לאפה לאפה. לא בגודל טורטיה. לא פיתה בקוטר 20 ס"מ ועובי של מילימטר. משהו אסלי של ערבים.

גם אני מדבר על לאפה לאפה, פשוט יש לכם קיבה של ילדה אנורקסית בת 4. תתביישו 🤡

talk the talk, walk the walk

או בעברית, סרטון חבוב 😃

לאכול 3 לאפות זה עסק דיי יקר וגם מהלאפה השלישית לא כ''כ נהנים, ההצעה שלי עדיין אקטואלית 😛

אם היה לי את הכוח לחלק חלבון הייתי מציע לך את ההצעה. אבל אין לי לא את הכח ולא את הכסף. (ועכשיו משה יגיד שאני קמצן)

יאללה תנו לבחור דלי חלבון על האתגר הזה!

נכון. אני מפחד לחרבן שלא אהיה רעב.

אמנם אני קמצן, אבל אני בהחלט לא תימני.

Back
למעלה תחתית