אחרי לאפה אחת אני מקבל סטלה טבעית שגורמת לי להירדם בעמידה חח זה כמו חומר קונבנציונלי בבטן שעוד שנייה הולך להתפוצץ (אהמ...לצאת מהפה בצורה לא נעימה...)לאכול בחוץ כבר יוצא עסק יקר... אני היחידי שמרגיש שבע החל מ-2 לאפות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחרי לאפה אחת אני מקבל סטלה טבעית שגורמת לי להירדם בעמידה חח זה כמו חומר קונבנציונלי בבטן שעוד שנייה הולך להתפוצץ (אהמ...לצאת מהפה בצורה לא נעימה...)לאכול בחוץ כבר יוצא עסק יקר... אני היחידי שמרגיש שבע החל מ-2 לאפות?
[יאללה, אני רוצה לראות מישהו מעלה סרטון שבו הוא דופק 2 לאפות אחת אחרי השניה. ואני מדבר על לאפות, לא ראפ או משהו צפוני אחר שכזה שיש במקדונלדס.
כולכם פה פקה פקה, תפרסמו תמונות ו/או סירטונים
יאללה, אני רוצה לראות מישהו מעלה סרטון שבו הוא דופק 2 לאפות אחת אחרי השניה. ואני מדבר על לאפות, לא ראפ או משהו צפוני אחר שכזה שיש במקדונלדס.
3 טוסטים שעשויים מ2 פרוסות לחם מרוחות היטב בלורפאק+3 פרוסות סרוולד+2 פרוסות פסטרמה פרגית+2 פרוסות גבנ"צ 28%. יש לי את ה1400+ קלוריות פה וכל ביס תענוג.
אני חושש שאתם קונים לאפות בגודל של אשכנזים. אני מדבר על לאפה לאפה. לא בגודל טורטיה. לא פיתה בקוטר 20 ס"מ ועובי של מילימטר. משהו אסלי של ערבים.
אם היה לי את הכוח לחלק חלבון הייתי מציע לך את ההצעה. אבל אין לי לא את הכח ולא את הכסף. (ועכשיו משה יגיד שאני קמצן)