הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
אתם יודעים מה באמת טעים!

פיצה האט בארה"ב

T-T

אני מתגעגע.. זה פשוט חלום! שם זה נחשב ממש מסעדה..
הפיצות שם זה ליגה אחרת לגמרי + היה להם שם מקלות גבינה ממולאים כאלה.. באיטלקית נקרא פנצרוטה

אני רוצה!

pizzahut.jpg

pizzahut.jpg

אני איתך, רק לפיצה האט יש את היכולת למלא את הסוף של הפיצה (הקשה בסוף והלא יעיל) בגבינה, מה שהופך את הפיצה לטעימה וההמצאה? גאונית.
טעמתי פה איזה 30 סוגים של פיצה, הכל זבל, חזרתי לפיצה האט.
וכן טעמתי את פיצת בוסטון, חוץ מחור בכיס לא הרווחתי שום דבר.

משה איך אתה מחזיק שם בלי אוכל ישראלי? קוטג נורמלי,חמוס וכל זה?(בחנויות שיש אוכל ישראלי זה מחיר פי 4)

חומוס של צבר יש בכל סופרמארקט נורמאלי הוא נקרא Sabra hummus מוכרים אותו בקוסקו ובסופרמארקטים כמו VONS, אלבטרסונס ואולי גם וולמרט לא חיפשתי שם, אנחנו קונים בקוסקו.
קוטג' אין פה, אל תחפש גם, אני אישית החלפתי קוטג' בגבינה צהובה, נהייתי כמו שוגראזאזא אני פותח את הבוקר עם 300 גרם גבינה צהובה 28% ובייגלה בתוך מיקרו לדקה, יוצא כמו טוסט.
כל השאר לא אכפת לי, אף פעם לא אהבתי שווארמה ופלאפל וכל הזבל הזה, תן לי המבורגר איכותי ובזה נגמר העניין.

47.jpg

מפוצץ בשומן רווי אבל טעים!

למה "אבל"? מפוצץ בשומן רווי וגם טעים! 😃

ממליץ על "מיני קוקיס" של כרמית. קופסא של 600 גרם עוגיות שוקלד צ'יפס ב-19 ש"ח.

ל-100 גרם

492 קלוריות
4 גרם חלבון

לא רע לנשנוש. זה יוצא 3 ש"ח ל-100 גרם.

הבעיה שזה לא כל כך אכיל :(

יש את העוגיות שוקולד צ'יפס האלו של MELKA / MEILA משהו עם ME בהתחלה ו A בסוף העוגיות הכי טעימות בעולם זה בתוך מארז מלבני כזה עם 12 עוגיות בצבע כחול לא יודע איך קוראים לזה אבל אנחנו קונים את זה במחסני חצי חינם

הבעיה שזה לא כל כך אכיל :(

יש את העוגיות שוקולד צ'יפס האלו של MELKA / MEILA משהו עם ME בהתחלה ו A בסוף העוגיות הכי טעימות בעולם זה בתוך מארז מלבני כזה עם 12 עוגיות בצבע כחול לא יודע איך קוראים לזה אבל אנחנו קונים את זה במחסני חצי חינם
יודע על מה אתה מדבר זה אחד הדברים הכי טעימים שיש

עזבו אתכם.
TIM-TAM זה ה-דבר.
משהו כמו 100 קלוריות ליחידה 😃

חבל שהיא לא נותנת SS 🙄

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פחחחחחחחחחחח

נקקקקקקייייייייייייייייי אחי נקי!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני נזכר, שהייתי בהולנד כל אחורת בוקר נפתחת בביקון+ 3 ביצי עין+ לחם עם גבינה צהובה עבה כמו מסך ישן של מחשב+ מקנחים באיזה 4 כוסות שוקו ( למרות שהשוקו שם אחד הגרועים).

Back
למעלה תחתית