הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
קורן,ברצינות,אתה מפמפם זרועות בסתר?

תפסתי את קורן עושה חזרות שליליות של כפיפות מרפקים עם סופר סט של כפיפת מרפקים בדאמבלים בכיסא כומר.

יש לי שאלה,
זה באמת מועיל לאכול ממתקים כמו סניקרס? (הבנתי שיש מה שניקרא "קלוריות ריקות")
אני לא מדבר מבחינת עלייה בשומן, אין לי בעיה עם זה, אבל זה תורם כמו לחם?

יש לי שאלה,

קלוריות ריקות=שומן/פחמימה/חלבון נטו בלי איזשהו ויטמינים או מינרלים שתורמים לבריאות שלך..
אם אתה מתסף במולטי ויטמין או אוכל ירקות אין מניעה מלאכול את אותם קלוריות ריקות... כמובן שסוכר לבן ושומן טראנס אף פעם לא מומלץ על בסיס קבוע

יש לי שאלה,
החוק הוא שאם אתה שוקל מתחת ל90 קילו תאכל מה שבזין שלך, מעל 90 קילו מותר להתחיל להתחשבן על מה וכמה לאכול

קלוריות ריקות=שומן/פחמימה/חלבון נטו בלי איזשהו ויטמינים או מינרלים שתורמים לבריאות שלך..
אם אתה מתסף במולטי ויטמין או אוכל ירקות אין מניעה מלאכול את אותם קלוריות ריקות... כמובן שסוכר לבן ושומן טראנס אף פעם לא מומלץ על בסיס קבוע

WTF!

לא נתחיל בוויכוח מהפוסט של הלאכול נקי... אני ברגע זה אוכל חומוס עם 4 פיתות...
הסברתי לו למה אותם אנשים שאומרים קלוריות ריקות מתכוונים, זהו.🚬🤪🚬

אני לא חושב שזאת הכוונה. איך אפשר לקרוא לאוכל עם חלבון ושומן קלוריות ריקות?

לא נתחיל בוויכוח מהפוסט של הלאכול נקי... אני ברגע זה אוכל חומוס עם 4 פיתות...
יפה אני רואה שאתה תלמיד טוב, חמודי יהיה מרוצה. בקרוב רזזדה הישראלי.

וואי איזה חשק זה עשה לי לחומוס מסבחה מחר אני קונה.

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה,

אם הניטראלי שלי + אימונים עצימים 3300 קלוריות ואני צריך להיות בפלוס של 1000 קלוריות כדי להתאושש בצורה אופטימאלית אני לא רואה בעיה בלאכול סניקרס (כשהיעד 4000-5000 קלוריות)

חומוס זה אוכל בריא, הרבה שומן חלבון ופחמימה

אם הניטראלי שלי + אימונים עצימים 3300 קלוריות ואני צריך להיות בפלוס של 1000 קלוריות כדי להתאושש בצורה אופטימאלית אני לא רואה בעיה בלאכול סניקרס (כשהיעד 4000-5000 קלוריות)

חומוס זה אוכל בריא, הרבה שומן חלבון ופחמימה

יש כאלה שחשוב להם גם הבריאות כמו אותם אנשים שאוכלים רק אוכל אורגני וכו'
לאוכל סניקרס זה רחוק מלהיות אופטימלי(עוד פעם אופטימלי לבריאות לא להתאוששות מהאימון)עדיף כבר תשתה שייק שיבולת שועל

לאוכל סניקרס זה רחוק מלהיות אופטימלי(עוד פעם אופטימלי לבריאות לא להתאוששות מהאימון)עדיף כבר תשתה שייק שיבולת שועל
תגדיר בריאות

אורגני זה בולשיט שנועד להוציא ממך כסף. מה בריא יותר בשיבולת שועל?

אורגני זה בולשיט שנועד להוציא ממך כסף. מה בריא יותר בשיבולת שועל?

מה בריא יותר? פחות עיבוד תעשייתי פחות סוכר לבן, אינדקס גליקימי יותר נמוך, אין כימיקלים שנועדו להאריך את חיי המדף של המוצר אין חומרי טעם וריח... יכול להיות שהכל בולשיט וזה בכלל לא מזיק אבל חלק מהאנשים מעדיפים ללכת על בטוח ולא לקחת את הסיכון שאחד מעשרות הE למיניהם שמצויים במזון התעשייתי ימצאו מסרטנים או משהו בכל מקרה אני בעצמי לא נמנע מאותם מאכלים אבל גם לא אכניס אותם לתפריט על בסיס קבוע

תגדיר בריאות

בריאות היא שילוב של יעילות תפקודית ומטבולית באורגניזם, הן ברמת המיקרו (רמת התא) והן ברמת המאקרו (הרמה החברתית). בשטח הרפואה, בריאות מוגדרת לרוב כיכולת האורגניזם להגיב ביעילות לאתגרים (למצבי מתח) ולהשיב בצורה יעילה "מצב של איזון" - הומאוסטזיס.
http://he.wikipedia.org/wiki/בריאות

בריאות היא שילוב של יעילות תפקודית ומטבולית באורגניזם, הן ברמת המיקרו (רמת התא) והן ברמת המאקרו (הרמה החברתית). בשטח הרפואה, בריאות מוגדרת לרוב כיכולת האורגניזם להגיב ביעילות לאתגרים (למצבי מתח) ולהשיב בצורה יעילה "מצב של איזון" - הומאוסטזיס.
http://he.wikipedia.org/wiki/בריאות
אחלה, ומאיפה הקביעה ששיבולת שועל זה בריא וסניקרס זה קלוריות ריקות?

מה בריא יותר? פחות עיבוד תעשייתי פחות סוכר לבן, אינדקס גליקימי יותר נמוך, אין כימיקלים שנועדו להאריך את חיי המדף של המוצר אין חומרי טעם וריח... יכול להיות שהכל בולשיט וזה בכלל לא מזיק אבל חלק מהאנשים מעדיפים ללכת על בטוח ולא לקחת את הסיכון שאחד מעשרות הE למיניהם שמצויים במזון התעשייתי ימצאו מסרטנים או משהו בכל מקרה אני בעצמי לא נמנע מאותם מאכלים אבל גם לא אכניס אותם לתפריט על בסיס קבוע

אנחנו לא מדברים כרגע על מזון מעובד. מדובר על דברים אמיתיים כמו בשר, ביצים וכו'.

Back
למעלה תחתית