טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
את הדבר הבא העלתי למען קורן הידוע בכינוי "שלד אנורקט", זהו חומר אנאבולי במיוחד אשר מעלה במשקל אך ורק כאשר צורכים אותו בכמות גדולה, קורן סאן, אנא ממך, תלמד:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מוכן לשים כסף שמבחינת CAPCITY אני יכול לאכול פי 10 מ90 אחוז כאן מבחינת נפח וכו..
לא שזה עוזר אבל jus sayin

אני מוכן לשים כסף שמבחינת CAPCITY אני יכול לאכול פי 10 מ90 אחוז כאן מבחינת נפח וכו..

אז צלם סרטון שלך אוכל

יכול להיות,
חבל שאתה לא מנצל את זה.

אז צלם סרטון שלך אוכל
ח+טוב, אבל בהעמסה אני מתכנן לאכול את הכל בארוחה אחת 👏
(10-13 פיתות בערך)..😵‍💫🥊 יכול לאכול גם יותר תאמת אבל אין לי בשביל מה אני לא במאסה

אני מוכן להתערב שאתה לא אוכל מגש פיצה

😣 אם אתה מזמין אותי והארוחה על חשבונך.. לך על זה.😵‍💫🥊
אם הייתי רוצה פשוט הייתי זורק אוכל לשירותים מההתחלה, כי לשם זה יגיע אחרי שתקיא 🙄

אל תצפה להוכחה,
הוא כל הזמן מחטב.
אם הוא מעז לשלם עלי אני דופק מולו מגש וגם מקנח 😉
עריכה: וואי אתה רוצה לעצבן בכוח עזוב 😛 תודה בטעות ותודה שאתה פשוט עם קיבולת של שחיף(לא גוף,קיבולת)..👑

אם הוא מעז לשלם עלי אני דופק מולו מגש וגם מקנח 😉
עריכה: וואי אתה רוצה לעצבן בכוח עזוב 😛 תודה בטעות ותודה שאתה פשוט עם קיבולת של שחיף(לא גוף,קיבולת)..👑
מזה משנה קיבולת תגיד לי?
הוא שוקל יותר ממך?הוא מרים יותר ממך(אני מניח, אני לא יודע כמה אתה מרים(?
אז משנה משנה קיבולת 😣

מזה משנה קיבולת תגיד לי?
הוא שוקל יותר ממך?הוא מרים יותר ממך(אני מניח, אני לא יודע כמה אתה מרים(?
אז משנה משנה קיבולת 😣
🤩 שירים בכיף שלו אבל שלא יגיד שאני לא יכול לסיים מגש פיצה כי נאי יכול לאכול פי 5 ממנו ואם הוא מזמין אין לי בעיה להוכיח את זה גם 🙌 קורן השתנה רק בגודל לא בתזונה
תזונה של שחיף 😘

אתה לא יכול כלום חוץ מלהקיא בשירותים ולבכות בפורום אח"כ על מאזן קלורי של 25.4221 גרם יותר ממה שהיית צריך

כמה אתה שוקל אוראל? ואיך זה שאתה בחיטוב כל חודשיים בערך?

Back
למעלה תחתית