הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
שמח שאהבת ✌️
אתה יכול לפנק אותנו בבשר כתמורה 😃

לא סתם בשר, בשר כשר בהשגחת הרב מחפוד שליט"א.

*שעליו אני שם גבינה ועושה מזה צ'יזבורגר

קוקוס = מאכל קסום, מסתבר.
עד היום הכרתי אותו רק בתור ציפוי לכדורי שוקולד שלא ממש אהבתי.

ועתה, חיי השתנו מקצה לקצה!

אתה איש הקוקוס של הפורום?
חלב קוקוס, שמן קוקוס
🤯

כן אני עובד על דיאטת באונטי.

סליחה, לא יפה לקחת קרדיט :nono:

חלב קוקוס הוא תחליף לחלב לכל אלה שרוצים להימנע מהפחמימות שיש בחלב. מבחינתי הרווח הוא לא בהורדת כמות הפחמימות, כי יש כמעט אותה הכמות, אבל יש הרבה יותר שומן: ב- 100 מ"ל יש כ- 20 גרם שומן, כמעט כולו רווי. לפי פליאו/פרימל, זה מצוין לגדילה.
אחרי האימון ביום שלישי שתיתי שייק שהכיל שני סקופים של אבקת חלבון בטעם בננה עם פחית של חלב קוקוס (וגם קצת גבנ"צ ואבוקדו שלם). זה יושב טוב בבטן 😃
לחלב הקוקוס יש טעים עדין מאוד של קוקוס, אז גם מי שלא מת על קוקוס (אני) יכול לשתות את זה.
אם מישהו השתכנע שחלב קוקוס זה הדבר ורוצה לקנות, אז שישים לב שיש גם מי קוקוס, שזה לא אותו הדבר. לפעמים חלב קוקוס נקרא "קרם קוקוס". כלל אצבע: חפשו את המוצר עם הכי הרבה אחוזי שומן.

*פחית מכילה 400 מ"ל

סליחה, לא יפה לקחת קרדיט :nono:

אהא!
זה היית אתה, אני זוכר את ההודעה הזו במדויק.

קיצר, עזרת לי מאד.
זה הולך טוב עם כל חלבון בטעם "פירותי".

רק שהבוקר זה קצת התפוצץ עליי (חרא שייקר) :|

נ.ב

שים לב שיש הרבה סוגים שקוראים להם "מי קוקוס" אבל עדיין אחוז השומן והשומן הרווי גבוהים.
זה הדבר היחידי שצריך להסתכל עליו לדעתי.

חלב קוקוס בעל אחוז שומן גבוהה הוא למעשה תחליף לשמנת לבישול, הייתי מכין המון רוטבי שמנת מזה פעם

פעם אחת היא אמרה cold towel ופעם אחת hot towel, מה אני ייעשה עכשיו?!?!

חחחח איך הגעת לזה ימטורף?

איזה מאכזב..סה"כ הודית עם מבטא מצחיק שמעסה לאישה זקנה את הקרקפת עם שמן זית וקוקוס
חיכיתי לפאנץ מסויים בכל הסרטון עד הסוף -.-

GwkDX.jpg

איזה מאכזב..סה"כ הודית עם מבטא מצחיק שמעסה לאישה זקנה את הקרקפת עם שמן זית וקוקוס
חיכיתי לפאנץ מסויים בכל הסרטון עד הסוף -.-
זה עדין טיפ לגדילה מסויימת
אני מחכה לטיפ לגדילה של משהו אחר 😈👹

אי הבנה מצערת

Back
למעלה תחתית