נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
אני מבין שהם עזבו את "השחר העולה"? :(
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולממרח שוקולד קוראים "חומי". כך שנשארות רק העוגיות.בצבא יש גם ממרח שוקולד במועשר בויטמינים וכל מיני שטויות. אחד השווים.
ויש גם עוגיות קרב מיוחדות כאלה שבכל אחת יש 38204 קלוריות. ומעבר לשני אלה, הכל חרא בצבא LOL
כששטן-שור מכין המבורגר הוא מכין את תערובת הבשר (לא יודעת בדיוק מה הוא שם בפנים והוא תמיד משחק עם תוספות) ואז כדי שההמבורגר לא יתפורר הוא מכניס אותו למקפיא ל 10-15 דקות. ואז הוא אופה אותו בגריל על רשת שמכוסה נייר כסף.מישהו יכול להסביר לי איך מכינים המבורגר טוב? תמיד יוצא לי דיי מתפורר ועם חתיכות קשות קצת...
תכסה אותו כשהוא על האש.מישהו יכול להסביר לי איך מכינים המבורגר טוב? תמיד יוצא לי דיי מתפורר ועם חתיכות קשות קצת...
:stop:אם אין לך בעיה של כסף, המבורגר מושלם יהיה תערובת של בשר שמן עם בשר רזה. שבערך 80 אחוז שמן.
בשר שמן מומלץ ויקר- שייטל.
בשר רזה מומלץ וזול- סינטה.
אופה? כלומר בתנור? איך בדיוק?כששטן-שור מכין המבורגר הוא מכין את תערובת הבשר (לא יודעת בדיוק מה הוא שם בפנים והוא תמיד משחק עם תוספות) ואז כדי שההמבורגר לא יתפורר הוא מכניס אותו למקפיא ל 10-15 דקות. ואז הוא אופה אותו בגריל על רשת שמכוסה נייר כסף.