טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
20100308-eating-oreo-rage.jpg

ROFL

משה יש בארץ את האוריאו בטעם תות?

בצבא יש גם ממרח שוקולד במועשר בויטמינים וכל מיני שטויות. אחד השווים.
ויש גם עוגיות קרב מיוחדות כאלה שבכל אחת יש 38204 קלוריות. ומעבר לשני אלה, הכל חרא בצבא LOL

נערך לאחרונה:
לא נראה לי שיש בארץ את האוראו תות, תבדוק אבל.

בצבא יש גם ממרח שוקולד במועשר בויטמינים וכל מיני שטויות. אחד השווים.
ויש גם עוגיות קרב מיוחדות כאלה שבכל אחת יש 38204 קלוריות. ומעבר לשני אלה, הכל חרא בצבא LOL
ולממרח שוקולד קוראים "חומי". כך שנשארות רק העוגיות.

if you want to get 70's big, you have to eat like a 70's big

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
4 במחיר של 1 בארץ, גם אני רוצה :(

יאללה שמנים, מי ינסה :D

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מישהו יכול להסביר לי איך מכינים המבורגר טוב? תמיד יוצא לי דיי מתפורר ועם חתיכות קשות קצת...

מישהו יכול להסביר לי איך מכינים המבורגר טוב? תמיד יוצא לי דיי מתפורר ועם חתיכות קשות קצת...
כששטן-שור מכין המבורגר הוא מכין את תערובת הבשר (לא יודעת בדיוק מה הוא שם בפנים והוא תמיד משחק עם תוספות) ואז כדי שההמבורגר לא יתפורר הוא מכניס אותו למקפיא ל 10-15 דקות. ואז הוא אופה אותו בגריל על רשת שמכוסה נייר כסף.

טיפ נוסף (מבית צחי בוקששתר): סודה לשתיה.

תודה על העצות, ויש לי עוד שאלה, איזה בשר מומלץ? פשוט בשר טחון רגיל? לבקש שיטחנו טוב טוב, או שאין צורך?

אם אין לך בעיה של כסף, המבורגר מושלם יהיה תערובת של בשר שמן עם בשר רזה. שבערך 80 אחוז שמן.
בשר שמן מומלץ ויקר- שייטל.
בשר רזה מומלץ ויקר- סינטה.

נערך לאחרונה:
אם אין לך בעיה של כסף, המבורגר מושלם יהיה תערובת של בשר שמן עם בשר רזה. שבערך 80 אחוז שמן.
בשר שמן מומלץ ויקר- שייטל.
בשר רזה מומלץ וזול- סינטה.
:stop:

וואו לא יודע מה עבר עליי. הוא לא זול.

שטן-שור, בתור סטודנט עני, מכין אחלה המבורגר מבשר בקר טחון רגיל מהסופר (כמובן לא קפוא אלא "טרי").
לפעמים יש הבדלים במידת השומניות של הבשר אבל תמיד יוצא טוב.

כששטן-שור מכין המבורגר הוא מכין את תערובת הבשר (לא יודעת בדיוק מה הוא שם בפנים והוא תמיד משחק עם תוספות) ואז כדי שההמבורגר לא יתפורר הוא מכניס אותו למקפיא ל 10-15 דקות. ואז הוא אופה אותו בגריל על רשת שמכוסה נייר כסף.
אופה? כלומר בתנור? איך בדיוק?

Back
למעלה תחתית