הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
אופה? כלומר בתנור? איך בדיוק?

מחממים תנור עם גריל ל-180 מעלות. לוקחים רשת, מכסים בנייר כסף ומצמידים לרשת בצורה כזאת שהפסי מתכת בולטים וביניהם יש שקעים (ככה כשהמיץ יוצא מהבשר הוא לא נוזל בתוך התנור אלא מצטבר בתוך השקעים האלה) שמים על זה את ההמבורגר ואופים בגריל בחום של 180-200 מעלות בחלק העליון של התנור. לא ניסינו לאפות בתנור ללא גריל. אופים מצד אחד ואז הופכים ואופים בצד השני.
בעיקרון אפשר גם לשים רשת בלי נייר כסף ומתחתיה מגש כדי שהמיץ יטפטף לשם - אבל אז יש סיכוי שההמבורגר יידבק לרשת ויהיה בעייתי להפוך אותו.

נערך לאחרונה:
מחממים תנור עם גריל ל-180 מעלות. לוקחים רשת, מכסים בנייר כסף ומצמידים לרשת בצורה כזאת שהפסי מתכת בולטים וביניהם יש שקעים (ככה כשהמיץ יוצא מהבשר הוא לא נוזל בתוך התנור אלא מצטבר בתוך השקעים האלה) שמים על זה את ההמבורגר ואופים בגריל בחום של 180-200 מעלות בחלק העליון של התנור. לא ניסינו לאפות בתנור ללא גריל. אופים מצד אחד ואז הופכים ואופים בצד השני.
בעיקרון אפשר גם לשים רשת בלי נייר כסף ומתחתיה מגש כדי שהמיץ יטפטף לשם - אבל אז יש סיכוי שההמבורגר יידבק לרשת ויהיה בעייתי להפוך אותו.
מעניין...תמיד הייתי משתמש במחבת ברזל
כמה זמן אתה אופים בכל צד?
אני מאמין גם שההמבורגר לא יצא כל כך טוב אם אין בו מספיק שומן, נכון?

מעניין...תמיד הייתי משתמש במחבת ברזל
כמה זמן אתה אופים בכל צד?
אני מאמין גם שההמבורגר לא יצא כל כך טוב אם אין בו מספיק שומן, נכון?
הבשר הטחון מהסופר הוא בדרך כלל די שומני אז אף פעם לא נתקלנו בבעיה של יובש.. מקסימום אפשר להוסיף שומן כבש או משהו אחר (אין לי מושג - אני לא הבשלנית אלא יותר בתפקיד העוזר טבח 😃)
אני לא זוכרת כמה אופים מכל צד - מסתכלים ורואים כשהבשר מתחיל להשחים - הופכים אותו.

הבשר הטחון מהסופר הוא בדרך כלל די שומני אז אף פעם לא נתקלנו בבעיה של יובש.. מקסימום אפשר להוסיף שומן כבש או משהו אחר (אין לי מושג - אני לא הבשלנית אלא יותר בתפקיד העוזר טבח 😃)
אני לא זוכרת כמה אופים מכל צד - מסתכלים ורואים כשהבשר מתחיל להשחים - הופכים אותו.
אני אנסה לנגב את הבשר בשמן ובהזדמנות נראה איך זה יוצא
cheers

לרגל צאת יום כיפור, מומלץ:
המבורגר 500 גרם בלופט בראשון.
3 לחמניות עם 2 המבורגרים של 250. כמו ביג מק רק לא של כוסיות.
אחת המנות היותר טעימות ושוות שאכלתי. 55 ש"ח. (כשבמיטבול עולה 56 ויש בפנים חתולות)

בלי ללכלך על המיטבול! תראה לי עוד מקום שאפשר לאכול המבורגר של ק"ג?!

המיטבול מצויין.

בלי ללכלך על המיטבול! תראה לי עוד מקום שאפשר לאכול המבורגר של ק"ג?!

המיטבול מצויין.

או צ'יפס שום! הריח לא יורד מהאצבעות שבוע אבל שווה ✌️
וגם הקינוח שלהם "זעזוע מוח" הוא לא רע בכלל

חלילה ללכלך.זה אחלה מקום. פשוט היום היה שם מפוצץ בטירוף, נכנסתי לדכאון עמוק, אמרתי ננסה את הלופט ולא התאכזבתי.
המיטבול זה מקום אגדה (שמגיש בשר חתולות 😛).

הלופט באמת טעים. אבל לא לכלך על המיטבול! שמבחינתי לוקח כמעט כל מזללת המבורגרים.

גם מבחינתי. אף פעם לא הבנתי את אנשי המוזס. אני יותר טיפוס של מיטבול בראשון והמבורג ברחובות.
אגב אם מדברים על המבורגר טעים (נעזוב מחיר)- מו ומו ברחובות.

בכל מקרה, הלופט הפתיע אותי לטובה (אבל זה לא אומר שנטשתי את מיטבול).

איוו בירושלים לא רואה אף אחד ממטר

בשביל ירושלים צריך דרכון.🤡

אל תלך יותר ללופט, אתה לא ממש רוצה לדעת מה הולך שם במטבח.

גם מבחינתי. אף פעם לא הבנתי את אנשי המוזס. אני יותר טיפוס של מיטבול בראשון והמבורג ברחובות.
אגב אם מדברים על המבורגר טעים (נעזוב מחיר)- מו ומו ברחובות.

בכל מקרה, הלופט הפתיע אותי לטובה (אבל זה לא אומר שנטשתי את מיטבול).

אתה לא נהנה מהמבורגר מגעיל של 200 גרם תמורת סכום סמלי של 50 ש"ח?

נראה לי בהמבורג ברחובות יש 100 גרם שומן להמבורגר אחד, אכלתי שם לפני שטסתי (היו לי הרבה ארוחות פרידה, בגלל זה אני עדיין שמן), ולא רציתי לאכול איזה 16 שעות אחרי זה (גם מי שאכלה איתי אותו דבר והיא גם שמנה LOL )

http://www.rest.co.il/RecordPage.aspx?RestID=3678#1
פעם הייתה את המסעדה הזאת, מטר הליכה מהבית שלי, 20 ש"ח ל500ג המבורגר דרום אמריקאי נדיר ביותר, מלא ירקות והכי גדול - רוטב הצימיצורי שלהם...חבל שנסגר

בכל מקום יש גו'קים במטבח. והמבורג זה אחלה המבורגר ויש להם לייט נייט שווה.
אתה חושב שבגלל שלמקום קוראים מוזס אז לא יהיו בו ג'וקים?

בכל מקום יש גו'קים במטבח. והמבורג זה אחלה המבורגר ויש להם לייט נייט שווה.
אתה חושב שבגלל שלמקום קוראים מוזס אז לא יהיו בו ג'וקים?
יהיו. אבל זה יהיו ג'וקים עם לוגו. ואולי גם שמות.

Back
למעלה תחתית