הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
"next time, we eat my grandma ribs. who wants to help dig her up?"

חחחחחחחחחחחחחחחחח

המבורגרים מסינטה יוצאים טעימים מאוד, הניסוי הוכתר כהצלחה.

קניתי ב 80 ש"ח קילו, והאמת שאני אוהב את זה יותר עם כל התבלינים כהמבורגר(בצל סגול, לבן,פטרוזיליה וכוסברה וביצה) מאשר סטייק נקי... המבורגר עם סינטה יוצא טעים הרבה יותר מאשר עם סתם בשר חתול טחון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחחחחח אהבתי

חבילת אגוזי לוז 200 גרם משופרסל

1354 קלוריות
30 גרם חלבון

18 ש"ח.

למה בשופרסל? תחפש בחנויות אחרות, נגיד בשוק ובתפזורות מסוימות יש ב 60 ש"ח קילו

התחשק לי לבשל אז הכנתי ארוחת בילדרים שגרתית (חביתה מ3 ביצים, לחמניה, קופסת טונה עם מיונז וחצי אבוקדו)
2rdkvuv.jpg

וכי שכחתי לצלם את החלב:
2ls9r3o.jpg

התמונה השניה מסגירה את זה שלא סיימת? אנורקס!! 🤡

זה היה באמצע הארוחה... אבל אני מודה שאת הכריך היה קשה לסיים, הטעם של הטונה נמאס מהר מאוד

זה היה באמצע הארוחה... אבל אני מודה שאת הכריך היה קשה לסיים, הטעם של הטונה נמאס מהר מאוד

תחשוב שבמשך חודשיים שלושה אני אוכל כל יום שתי טונות במים.
אחת בוקר עם מלפפון ככה ביס ביס והשניה בערב במקרה הטוב אני מערבב אותה עם סלט. LOL

תחשוב שבמשך חודשיים שלושה אני אוכל כל יום שתי טונות במים.
אחת בוקר עם מלפפון ככה ביס ביס והשניה בערב במקרה הטוב אני מערבב אותה עם סלט. LOL

אני ממש לא מסכים איתכם שהטעם של טונה נמאס מהר מאוד.
אני כל יום אוכל 2 פרוסות לחם ומלא טונה בפנים-לפעמים עם מיונז ולפעמים בלי,וזה אף פעם לא נמאס.
אם זה לאכול את בלי כלום,זה כבר בלתי נסבל.:bad:

כמה סועדים יכולה הארוחה הברברית להאכיל? בהנחה שכל אחד אוכל ~חצי קילו בשר, לא צריך להגזים כרגע

קחו "מתכון" להפוך את הטונה לממש טעימה ב2 דקות
לוקחים קופסאת טונה ( בשמן יותר טעים) שמים בקערה.
מכניסים כף מיונז, טיפה לימון וקצת פלפל שחור.
מערבבים.
ושדרגתם את הטונה בהרבה.
עדיף בתוך לחמניה....

HaMBurGer - זה מה שאני עושה חוץ מהפלפל והלימון, אבל מתי שבאמת יש לי כח להשקיע אני עושה
טונה, מלפפון חמוץ, ביצים קשות, גמבה אדומה ומיונז = יוצא מעדן וזה אחלה דרך של לשלב ביצים עם טונה.
----------------------------------------------
אני אוהב חלב עם שוקולית:
2r6ic5x.jpg

HaMBurGer - זה מה שאני עושה חוץ מהפלפל והלימון, אבל מתי שבאמת יש לי כח להשקיע אני עושה
טונה, מלפפון חמוץ, ביצים קשות, גמבה אדומה ומיונז = יוצא מעדן וזה אחלה דרך של לשלב ביצים עם טונה.
----------------------------------------------
אני אוהב חלב עם שוקולית:
2r6ic5x.jpg

אתה ממש אוהב שוקו הא?

תגידו מישהו פה יודע ממה עשויות הסוכריות האלה שיש בחיל האוויר? שמעתי יש איזה 900 קלוריות בכל סוכריה(שזה לא כל כך הגיוני כי במקרה הקיצוני הסוכריה תהיה עשויה רק 100 גרם שומן)

סוכריה רגילה? קטנה?
אם כן אז אין סיכוי.

Back
למעלה תחתית