עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ב40 יש רק דרעק טחון קפוא.
מישהו יכול להמליץ לי על בשר להמבורגר? כלומר איזה נתח אני צריך לבקש בקצביה? מחפש נתח לא רזה, שאני יוכל ישירות ממנו להכין את ההמבורגרים, בלי תוספות בשר אחרות (כמו להוסיף שומן כבש)...
וכמובן שיהיה קל לעבוד איתו. אני די בור בנושא ולכן השאלה נראית ככה, תעזרו לי 😃
שייטל ללא ספק.
לא, לא הלכתי בסוף. זה לא פרקטי בשבילי.לא הלכת לקנות את ה6 קילו שייטל בסוף?
---------- התגובה התווספה ב 00:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:06 ----------
ממש לא שייטל! למה להרוס בשר איכותי ולטחון אותו? הרי כל הפואנטה ברכות של הבשר זה שתאכל אותו כסטייק או מקסימום קוביות על שיפוד...
בשביל לטחון בשר זה ממש לא משנה איזה בשר העיקר שיהיה טרי כדי שיהיה לזה טעם טוב.. כתף זה אחלה בחלה פשוט לא קפוא...
כתף זה נתח רזה, לדעתי לא מומלץ להמבורגר.אז כתף זה טוב? יש מצב הם טוחנים את זה כבר שם במקום בשבילי?
לא שווה.אמרתי שייטל כי זה הבשר שממנו עושים המבורגרים במקומות על רמה.
תנסה לעשות פעם אחת ותראה איזה המבורגר חלומי יוצא לך.
אם זה שווה לטחון ו"להרוס" אותו, כל אחד יקבע לעצמו.
לא אמור להיות הבדל בין המבורגר טוב לסטייק.כתף זה נתח רזה, לדעתי לא מומלץ להמבורגר.
האמת שאנחנו עושים בבית המבורגרים מצוינים מטחון רגיל מהסופר. הבקר הטחון בסופר בד''כ יחסית שמן וזה הופך אותו מעולה להמבורגר. גם הרבה יותר זול מכתף.
לדעתי המבורגרים במסעדות "פלצניות" שמוכרים במחירי עתק בטענה שהם מנתח "שקר כלשהו"לזה בזבוז של בשר טוב, כי הטעם שלהם לא שונה בהרבה מהמבורגרים "רגילים" שמגישים במסעדות. פשוט יש מקומות שיודעים להכין המבורגר, ויש כאלה שלא, ולא יעזור מאיזה נתח הם הכינו אותו.
בכמה אתה קונה את הסלמון? יש מקומות שעולה בזול?
אויי לאאא גבינה צהובה בהעמסה ? מלללא שומןןןן!!כמה תמונות ישנות
200-250 גרם סלמון בימים שעוד הייתי בילדר ממוצע
![]()
![]()
400 גרם בשר
![]()
וזו מהעמסה שלשום
![]()
אייאייאייי אני אתגעגע להעמסה הזו...