הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
טוב להרוס תרד על לאן לטוס בסילבסטר זה עוד סביר, אבל להרוס אשכול על אוכל זה מסוכן 🙄
בוא נסכם את זה שאתה משעשע ולא פוגע, ושאני שמחה שבחרת לציין חביתות ולא את הנקניקיות מרגז שציינתי
אחרת דברים היו יכולים לצאת מהקשרם פה ואנשים היו חושבים שאנחנו מדברים על משהו גס 😉

יכולתי לקחת אותה בהליכה... ביצים קשות זו המומחיות שלי

יותר מדי בדיחות פוטנציאליות. יש לי SYSTEM OVERLOAD...:🙁

יאללה, אני רוצה לראות מישהו מעלה סרטון שבו הוא דופק 2 לאפות אחת אחרי השניה. ואני מדבר על לאפות, לא ראפ או משהו צפוני אחר שכזה שיש במקדונלדס.

אני היחידי פה עם מטבוליזם טיל של ילד בן 16 שגומר לאפה עם שאוורמה ענקית של סמי בכיכר וישר הולך להזמין עוד אחת?

---------- התגובה התווספה ב 19:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:49 ----------

והטיפ שלי הוא טיפ שקיבלתי ממישהו במכון (מישהו שלפי הגודל 100% מבין טוב מאוד)
לבוא לאימון רק בערב אחרי 5-6 ארוחות מתי שהגוף כבר מלא באנרגיה ולשתות במשך היום לפני שמגיעים לאימון 3-4 ליטר מים הוא טוען שזה עוזר להרגשה של כוח באימון

טוב להרוס תרד על לאן לטוס בסילבסטר זה עוד סביר, אבל להרוס אשכול על אוכל זה מסוכן 🙄
בוא נסכם את זה שאתה משעשע ולא פוגע, ושאני שמחה שבחרת לציין חביתות ולא את הנקניקיות מרגז שציינתי
אחרת דברים היו יכולים לצאת מהקשרם פה ואנשים היו חושבים שאנחנו מדברים על משהו גס 😉

"את לא משקיעה מספיק. גוף האישה יכול להתמודד עם 10 ביצים. 12 אם היא בחורה מוכשרת. 14 זה כבר לפרס נובל."

וכמו מה זה נשמע?😍

הריסון.

יודע מה.. נמיר את זה למאה נקניקיות! אספק סרטון מיוחד רק בשבילכם!

למען בריאותך עדיף ביצים על נקניקיות.

אוכלים ביצים, בולעים נקניקיות.. ממש לאס וגאס נהיה פה בפורום!

Back
למעלה תחתית