ייעוץ חזרה לאימונים סדירים

HyperLior

משתמש מתחיל
65
13
נק' מוניטין:
16
65
13
אהלן,
כבר תקופה שאני מתאמן אימון אחד בשבוע וחצי והחלטתי לחזור לעניינים. נחלשתי בטירוף, אני לא עשיתי סקוואטים ודדליפט כבר חצי שנה וכנראה המשקל שלי בשני התרגילים האלה חזר להיות כמו שהיה לפני שהתחלתי SS (לפני שנה וחצי).

יש לכם המלצה כלשהי איזו תכנית כדאי להתחיל? SS? משהו בסגנון? אני מכנן לחזור לאימונים בערך שלושה פעמיים בשבוע למשך שבועיים לתת לגוף קצת "לחזור לעניינים" ומשם להתחיל לעבוד.

תודה

כל עוד תוכל להקפיד על מתכונת אימונים יעילה והתקדמות לאורך זמן, אתה תראה תוצאות. לעניינינו, SS עשויה בהחלט להתאים במצבך, גם לאור הניסיון הקודם איתה (שלא הרחבת עליו).

• פותח/ת השרשור
כל עוד תוכל להקפיד על מתכונת אימונים יעילה והתקדמות לאורך זמן, אתה תראה תוצאות. לעניינינו, SS עשויה בהחלט להתאים במצבך, גם לאור הניסיון הקודם איתה (שלא הרחבת עליו).
SS יכולה להיות בחירה טובה. בייחוד מפני שכבר יש לה איתה נסיון קודם ותדע איך לווסת בה מאמצים והתקדמות.

מצטרף להמלצה של יפים.
וכמובן לעבור למכון נורמלי.
מהתגובה הזאת אני יכול להבין שעברת למכון אחר חח. הקאנטרי במרחק הליכה של 2 דקות מקסימום ממני וזה לא שהמחירים במקום אחר נמוכים משמעותית, ככה שזה נוח לי.

---

כנראה באמת אאפס את כל משקלי העבודה שלי ואתחיל SS. תודה רבה לכולם.

מהתגובה הזאת אני יכול להבין שעברת למכון אחר חח. הקאנטרי במרחק הליכה של 2 דקות מקסימום ממני וזה לא שהמחירים במקום אחר נמוכים משמעותית, ככה שזה נוח לי.

---

כנראה באמת אאפס את כל משקלי העבודה שלי ואתחיל SS. תודה רבה לכולם.
עוד חודש.
בינתיים עדיין שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית