הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע עודף חלבון? הגוף מאותת?

• פותח/ת השרשור Brown
  • פורסם בתאריך

Brown

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-325
18
0
בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מוזרה בגופי. במהלך השבוע אני קם מדי פעם עם בחילות/כאבי בטן/שילשולים ויוצא לי במהלך היום שתן מפוצל והרבה בועות לבנות בשתן. הרצתי חיפוש ברשת והבנתי שככל הנראה מדובר בעודף חלבון מהחי ומבשר דבר שעם הזמן מוביל למחלות בכליות. עברתי על תפריט התזונה שלי שוב, ושמתי לב שיוצא לי מעל ה1.8 לקילו בגוף. במקום 117, אני אוכל בסביבות ה167.

למזלי, הטיפול בבעיות בכליות די פשוט ממה שהבנתי (גם במקרים של אבנים). בכל מקרה, מישהו סובל מתסמינים כאלו גם!?

למזלי, הטיפול בבעיות בכליות די פשוט ממה שהבנתי (גם במקרים של אבנים). בכל מקרה, מישהו סובל מתסמינים כאלו גם!?

טיפול קל בבעיות בכליות ? אתה טועה אחי... להתחיל להתעסק עם כליות זה מסוכן ולא בריא.
כרגע אתה עוד צעיר והן תתאוששנה בקלות, אך אם תמשיך להגזים ייוצר נזק מצטבר שהוא לא בריא. ככלל עומס על הכליות איננו בריא.

אם אינך בודיבילדר מקצועי אין צורך שתצרוך מעבר למה שדרוש לך.
שמור על הכליות, ומדי כמה חודשים עבור בדיקות תפקודי כליות ליתר בטחון.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
COOL THE FUCK DOWN. מדובר בצריכה מוגזמת של חלבון בדיוק כפי שחשדתי. קיבלתי מרשם לטבליות לוסק 20 מ''ג ונזיפה לשתות יותר מים.

זה שאתה לא שותה מספיק מים , ואחר כך מאשים את החלבון בשתן המוזר שלך זה קצת בעיה,
אתה לא חושב ?

• פותח/ת השרשור
הבועות בשתן בגלל העודף חלבון בדם. הפיצול בשתן במהלך היום, דבר שקורה לכולם בבוקר ע''פ דבריה, זה תסמין מוזר ולכן היא נזפה בי לשתות (אני שותה ליטר וחצי כל יום כבר שנים) יותר למקרה שאכן יש משהו, כי לטענתה השטף עוזר להוציא אבנים מהכליות. הכדורים שקבלתי היו להקלה בכאבי בטן וכו'. בכל מקרה אם זה ממשיך אני אבצע בדיקות רציניות יותר.

הבועות בשתן בגלל העודף חלבון בדם. הפיצול בשתן במהלך היום, דבר שקורה לכולם בבוקר ע''פ דבריה, זה תסמין מוזר ולכן היא נזפה בי לשתות (אני שותה ליטר וחצי כל יום כבר שנים) יותר למקרה שאכן יש משהו, כי לטענתה השטף עוזר להוציא אבנים מהכליות. הכדורים שקבלתי היו להקלה בכאבי בטן וכו'.
אני שותה 2-3 ליטר באימון. לדעתי יש לך פתולוגיה שהיא אישית, והרופאה שלך היא גם סוג של בעיה כי משתמע שאין לה ממש כוח אליך.

מים זה מים חלב זה חלב לך לרופא אמיתי שנקרא נפרולוג.
לא צריך יותר מ2 ליטר מים ביום, סתם ממלא את הגוף בכלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית