הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע עודף חלבון? הגוף מאותת?

• פותח/ת השרשור Brown
  • פורסם בתאריך

Brown

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-325
18
0
בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מוזרה בגופי. במהלך השבוע אני קם מדי פעם עם בחילות/כאבי בטן/שילשולים ויוצא לי במהלך היום שתן מפוצל והרבה בועות לבנות בשתן. הרצתי חיפוש ברשת והבנתי שככל הנראה מדובר בעודף חלבון מהחי ומבשר דבר שעם הזמן מוביל למחלות בכליות. עברתי על תפריט התזונה שלי שוב, ושמתי לב שיוצא לי מעל ה1.8 לקילו בגוף. במקום 117, אני אוכל בסביבות ה167.

למזלי, הטיפול בבעיות בכליות די פשוט ממה שהבנתי (גם במקרים של אבנים). בכל מקרה, מישהו סובל מתסמינים כאלו גם!?

במקרה המדריך שלי בפסיכומטרי היה שנה 6 ברפואה (לפני חצי שנה ניגשתי). שאלו אותו מספר אנשים אצלנו כמה מים צריך לשתות ביום, וענה שאין צורך ליותר מ2 2.5 ליטר מים ביום גג.

לאדם רגיל, נכון למה לא...

לפתוח הפוסט... עוד בתקופות ששקלתי 50-55 קילו היה לי תפריט עם 200 גרם חלבון בערך.. אני עדיין חיי

לאדם רגיל, נכון למה לא...

לפתוח הפוסט... עוד בתקופות ששקלתי 50-55 קילו היה לי תפריט עם 200 גרם חלבון בערך.. אני עדיין חיי
ימייך ספורים, מקווה שיש לך חלקת קבר וצוואה כתובה. בתי הקברות מלאים באנשים שאכלו חלבון ולא נשארו בחיים לספר על זה.

ימייך ספורים, מקווה שיש לך חלקת קבר וצוואה כתובה. בתי הקברות מלאים באנשים שאכלו חלבון ולא נשארו בחיים לספר על זה.

יחד עם אנשים ששברו את עמוד השדרה כשניסו לעשות סקוואט.

Neu, אז לדעתך, בגלל המורה שלך לפסיכומטרי (WTF!), ילדה בת 12 ו Kirk Karwoski, צריכים אותה כמות מים?

יחד עם אנשים ששברו את עמוד השדרה כשניסו לעשות סקוואט.

Neu, אז לדעתך, בגלל המורה שלך לפסיכומטרי (WTF!), ילדה בת 12 ו Kirk Karwoski, צריכים אותה כמות מים?
LOL

צריך לבטל את ההגבלה של המוניטין. ולנושא, איך בדיוק מאתרים בועות בשתן? (חוץ מאלה במים של האסלה) ולמקרה שהליצן הטרי יחזור, על סמך מה אתה ו/או הרופאה קבעת/ם שזה נגרם מעודף חלבון? משום מה אני בספק אם עברת בדיקת דם/שתן, אני אפילו מוכן להמר על זה שאתה ציינת את זה שאכלת "יותר מדי חלבון" והיא פשוט תפסה על זה טרמפ והסבירה לך כמו שכל הרופאים יודעים להסביר שאם אוכלים יותר מדי חלבון אז הכבד צונח וסותם את פי הטבעת, והכליות נמסות אל תוך השתן ונשטפות באסלה.

במקרה המדריך שלי בפסיכומטרי היה שנה 6 ברפואה (לפני חצי שנה ניגשתי). שאלו אותו מספר אנשים אצלנו כמה מים צריך לשתות ביום, וענה שאין צורך ליותר מ2 2.5 ליטר מים ביום גג.
:nono:
LOL
לאדם רגיל צריך 2 ליטר (לא כולל אקלים חם ופעילות מעבר ליום יומית)

למתאמן צריך הרבה יותר

חוץ מזה הוא לא רופא וגם רופאים לא מבינים

אז למה הוא לא רופא?כי הוא חרטטן:Banane36:

הוא לא רופא כי שנה שישית זה שנה לפני סוף התואר!!
בכל מקרה מי שרוצה לבדוק אם הכליות שלו נדפקו, לא מגיע לרופא המשפחה אלא לנפרולוג!.

קודם כל תלוי למי,יש כאלה שכן צריכים 3 וגם יותר,ולרוב יהיה עדיף 2.5 או יותר חלבון אם זה בא על חשבון (או שלפעמים אפשר בנוסף) לפחמימה.

קודם כל תלוי למי,יש כאלה שכן צריכים 3 וגם יותר,ולרוב יהיה עדיף 2.5 או יותר חלבון אם זה בא על חשבון (או שלפעמים אפשר בנוסף) לפחמימה.

האלו שכן צריכים פי 3, אתה לא מכליל גם לא טבעיים כן?
אם אתה לא מכליל, אז למי כן מתאים לקחת פי 3?

כע..שכחתי להגיד לא להכניס גם חיטובים כי זה נכון, אני מדבר רק על מאסה ועל מתאמן טבעי.

קודם כל AD זה גם מאסה,ואני דיי בטוח שמתאמנים מתקדמים יותר צריכים קצת יותר חלבון ממתאמנים מתחילים,אבל בכל זאת,עדיף שהיחס חלבון : פחמימה יהיה יותר לטובת החלבון אז אם כמות החלבון באה על הפחמימה,בכבוד,חח

האלו שכן צריכים פי 3, אתה לא מכליל גם לא טבעיים כן?
אם אתה לא מכליל, אז למי כן מתאים לקחת פי 3?

אנשים שאוכלים הרבה קלוריות
גם בלחם יש חלבון
יוצא שמגיעים ל 250 חלבון לפחות על משקל גוף של 90-100 קילו

אנשים שאוכלים הרבה קלוריות
גם בלחם יש חלבון
יוצא שמגיעים ל 250 חלבון לפחות על משקל גוף של 90-100 קילו

אין לי בעיה עם זה שיוצא בסופו של דבר סכום נכבד של חלבון, השאלה היא אם יש שינוי מהותי עם זה?
כלומר אם יש הבדל בתוצאות בין 1.5+ ל2.5+
(שינוי בתקופת מאסה ומתאמן לא טבעי)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית