נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
ברור כשמש שמי שצידד בריפטו עשה את זה רק כדי לעצבן את כולם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרגיש כאילו ביסט אנד צ'יפס חזר...@MikeRozner מה דעתך?
יכול להסביר מה שגוי בראשון ביחס לטכניקה של רוב המשקולנים?בהדגמה הראשונה - איך לא עושים קלין
בהדגמה השניה - איך ריפטו מלמד את הפאוורקלין המקולקל שלו.
למה הוא לא מהווה אינדיקציה אם הוא כן מספיק על מנת שנווכח ביעילות טובה יותר של טכניקת ריפטו?באמת סרטון מצחיק, הבחור פה לא מושך נורמלי באף אחד מהניסיונות, מה גם שיש לו על המוט 80 קילו לפי מה שזה נראה: משקל שמשקולנים בני 9 בסין מרימים על משקל גוף חצי ממנו(משקל שלא מהווה אינדיקציה לכלום)
מה הוא לא מהווה אינדיקציה אם הוא כן מספיק על מנת שנווכח ביעילות טובה יותר של טכניקת ריפטו
יכול להסביר מה שגוי בראשון ביחס לטכניקה של רוב המשקולנים?
מה שאני רואה הן שתי טכניקות שונות כשאחת יותר יעילה מהשנייה.
למה הוא לא מהווה אינדיקציה אם הוא כן מספיק על מנת שנווכח ביעילות טובה יותר של טכניקת ריפטו?
המטרה היא להכנס מתחת למוט, הניחוש הפרוע והלא בדוק שלי הוא שההבדל המהותי הוא לאו דווקא במשיכה עצמה אלא ביכולת שלך להכנס בצורה אנכית מתחת למוט אל תוך הסקווט. תזכור שמשקולן מחפש קלין מלא ולא פאוורקלין. זה כמו לטעון שלואו באר למשקולן זו הדרך היעילה - זה לא כי הסקווט הוא לא המטרה למשקולן אלא רק אמצעי.יכול להסביר מה שגוי בראשון ביחס לטכניקה של רוב המשקולנים?
מה שאני רואה הן שתי טכניקות שונות כשאחת יותר יעילה מהשנייה.
למה הוא לא מהווה אינדיקציה אם הוא כן מספיק על מנת שנווכח ביעילות טובה יותר של טכניקת ריפטו?
כי הוא לא שולט בטכניקה של ויטליפטינג או בשפה פחות עדינה - זה נראה כמו חראלמה הוא לא מהווה אינדיקציה אם הוא כן מספיק על מנת שנווכח ביעילות טובה יותר של טכניקת ריפטו?
כלומר הוא מרמה לדעתךכי עם משקל כזה אפשר להרים את המוט בכל צורה שבא לך, ולגרום לה להיראות אפקטיבית יותר מצורה אחרת כשאתה מרים בצורה האחרת באופן גרוע בכוונה.
כשזה לא מקסימלי בשבילך יש הרבה יותר ממסלול אחד להריםכלומר הוא מרמה לדעתך
לא בטוח אם ציני או לא 😕כלומר הוא מרמה לדעתך
מעבר לbar path יש עניין של קפיצה ומיקום רגליים בקלין(כי זה לא דדליפט, זו הרמה אולימפית), ביום שאראה קלין 180-200(גם לא משקל מטורף, אבל לפחות לא משקל נוצה) אוכל להגיב.למה הוא לא מהווה אינדיקציה אם הוא כן מספיק על מנת שנווכח ביעילות טובה יותר של טכניקת ריפטו?