עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגזמתאף אחד. הכורכומין כמעט ולא נספג בדם וזה שכן לא מחזיק די זמן בדם על מנת להשפיע בצורה כלשהיא.
סודות המזרח - 2.19% חומר פעילתודה
הגזמת
סודות המזרח - 2.19% חומר פעיל
סופהארב - 74.62%
אלטמן - 78.67%
סולגאר - 90.59%
עדיפות לאחד עם פפרין
אשמח ללינק למחקר. אישית זה עזר לי פעמיים. ועכשיו הזמנתי עוד פעם.לפי כל המחקרים שקראתי הכורכומין כמעט ולא נספג (הפפרין אכן משפר את הספיגה) אבל הבעיה היא שהחצי חיים שלו בדם ממש קצרים מה שהופך אותו ללא יעיל מבחינה ביולוגית לגוף.
חבל על הכסף
יש טענות שהוא עוזר במקרים דלקתיים.מצטער שאני נדחף, במה כורכום עוזר בדיוק ועד כמה זה מוכח שהוא יעיל?
אשמח ללינק למחקר. אישית זה עזר לי פעמיים. ועכשיו הזמנתי עוד פעם.
הייתה לי דלקת של כתף כמעט שנתיים. ניסיתי המון דברים ושום דבר לא עזר. אחרי 3 שבועות הכאב כמעט נעלם. אחרי חודש וחצי זה עבר. פלסיבו או לא זה עבד ואני מרוצהזה עזר לך כמו שפלסיבו עוזר לאנשים.
א) אם זה עוזר אז מה זה משנה איך?זה עזר לך כמו שפלסיבו עוזר לאנשים.
ווואו נשמע פשוט מדהים. תוכל להגיד לי בדיוק איזה מוצר זה היה? אם אסור לפרסם פה אז תשלח לי בפרטי.הייתה לי דלקת של כתף כמעט שנתיים. ניסיתי המון דברים ושום דבר לא עזר. אחרי 3 שבועות הכאב כמעט נעלם. אחרי חודש וחצי זה עבר. פלסיבו או לא זה עבד ואני מרוצה
Doctor's Best Curcurmin with Curcumin C3 Complex® and BioPerine®ווואו נשמע פשוט מדהים. תוכל להגיד לי בדיוק איזה מוצר זה היה? אם אסור לפרסם פה אז תשלח לי בפרטי.
מה שאסור בפורום אסור גם בהודעות.ווואו נשמע פשוט מדהים. תוכל להגיד לי בדיוק איזה מוצר זה היה? אם אסור לפרסם פה אז תשלח לי בפרטי.