הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוסף כורכום הכי יעיל לקנות(מבכינה ספיגה)?

אף אחד. הכורכומין כמעט ולא נספג בדם וזה שכן לא מחזיק די זמן בדם על מנת להשפיע בצורה כלשהיא.
בזבוז כסף

הגזמת

סודות המזרח - 2.19% חומר פעיל
סופהארב - 74.62%
אלטמן - 78.67%
סולגאר - 90.59%

עדיפות לאחד עם פפרין

לפי כל המחקרים שקראתי הכורכומין כמעט ולא נספג (הפפרין אכן משפר את הספיגה) אבל הבעיה היא שהחצי חיים שלו בדם ממש קצרים מה שהופך אותו ללא יעיל מבחינה ביולוגית לגוף.

חבל על הכסף

לפי כל המחקרים שקראתי הכורכומין כמעט ולא נספג (הפפרין אכן משפר את הספיגה) אבל הבעיה היא שהחצי חיים שלו בדם ממש קצרים מה שהופך אותו ללא יעיל מבחינה ביולוגית לגוף.

חבל על הכסף
אשמח ללינק למחקר. אישית זה עזר לי פעמיים. ועכשיו הזמנתי עוד פעם.

מצטער שאני נדחף, במה כורכום עוזר בדיוק ועד כמה זה מוכח שהוא יעיל?

מצטער שאני נדחף, במה כורכום עוזר בדיוק ועד כמה זה מוכח שהוא יעיל?
יש טענות שהוא עוזר במקרים דלקתיים.

אך אין לכך הוכחות חד משמעיות (לא לכאן ולא לכאן)

זה עזר לך כמו שפלסיבו עוזר לאנשים.
הייתה לי דלקת של כתף כמעט שנתיים. ניסיתי המון דברים ושום דבר לא עזר. אחרי 3 שבועות הכאב כמעט נעלם. אחרי חודש וחצי זה עבר. פלסיבו או לא זה עבד ואני מרוצה

הייתה לי דלקת של כתף כמעט שנתיים. ניסיתי המון דברים ושום דבר לא עזר. אחרי 3 שבועות הכאב כמעט נעלם. אחרי חודש וחצי זה עבר. פלסיבו או לא זה עבד ואני מרוצה
ווואו נשמע פשוט מדהים. תוכל להגיד לי בדיוק איזה מוצר זה היה? אם אסור לפרסם פה אז תשלח לי בפרטי.

ווואו נשמע פשוט מדהים. תוכל להגיד לי בדיוק איזה מוצר זה היה? אם אסור לפרסם פה אז תשלח לי בפרטי.
Doctor's Best Curcurmin with Curcumin C3 Complex® and BioPerine®

זה השם. אני סתם קניתי אותו לא לפי המלצה כלשהיא או משהו כזה. זה דיי יקר ולא בטוח שזה עבד. אבל בגלל שעבר לי הכאב אני מבסוט על ההשקעה.

מה שאסור בפורום אסור גם בהודעות.

רוב המחקרים שבעד מגיעים מהודו, היכן שיש אינטרס כלכלי מובהק לייצר ולייצא מוצרים על בסיס כורכום.
שוב, ממה שאני קראתי פה ושם (אפילו לפני יומיים במקרה הייתה כתבה מקיפה ב"הארץ" בדיוק על הנושא של כורכום ומה אמת ומה שקר לפי כל המחקרים שנעשו עליו) בסופו של דבר לא יעיל.

Back
למעלה תחתית