הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה לא עושים עליכם כתבה?

• פותח/ת השרשור Pitria
  • פורסם בתאריך

Pitria

משתמש מתחיל
56
1
נק' מוניטין:
4
56
1
כרגע אני מגויס טרי , לפני הצבא הייתי מבקר פה בפורום לעתים קרובות מבקש עצות וכו..
יש כאן ענף שמתפתח וחבר'ה חזקים ורציניים מאוד עם משקלים מטורפים וממה שאני רואה גם הולכים לתחרויות בח"ול וגם מקימים פה תחרויות בארץ, אני רואה כאן אחלה של קהילה.
למה לא עושים איזו כתבה על הענף כאן בארץ כדי להעלות את המודעות, אולי לגרום לתרומות לענף וכו, ניסיתם לפנות לכלי תקשורת?
אולי הייתה כתבה ולא ראיתי?

ואותך לא? כמה משחקי כדורגל ראית השנה בהשוואה לתחרויות פאוורליפטינג בעולם?
בוא נהיה אמיתיים, לצפות בפאוורליפטינג וגם בוייטליפטינג זה משעמם בקטע מפחיד. אתה רואה אנשים עושים סקוואט במשך שעה למי אכפת מהמשקל מה זה משנה כלום לא משתנה

בוא נהיה אמיתיים, לצפות בפאוורליפטינג וגם בוייטליפטינג זה משעמם בקטע מפחיד. אתה רואה אנשים עושים סקוואט במשך שעה למי אכפת מהמשקל מה זה משנה כלום לא משתנה
מתלבט אם לתת לך על זה מוניטין שלילי
הרבה יותר מעניין אותי מ22 אנשים שרודפים אחרי כדור

מתלבט אם לתת לך על זה מוניטין שלילי
אני לא משקשק ממך
ואני לא אוהב כדורגל ממש אבל זה יותר מעניין אותי ו99٪ מהאוכלוסיה, לא ישדרו תחרות פאוורליפטינג בשביל 200 אנשים בארץ בערוץ כמו ספורט 5

אני לא משקשק ממך
ואני לא אוהב כדורגל ממש אבל זה יותר מעניין אותי ו99٪ מהאוכלוסיה, לא ישדרו תחרות פאוורליפטינג בשביל 200 אנשים בארץ בערוץ כמו ספורט 5
לא אמרתי לך לשקשק, כולה ציינתי את זה, לא אמרתי מי צריך לאהוב מה, אבל מה עם קצת פחות זלזול לענף פה בפורום?
בסופו של דבר זה עניין של חינוך ותרבות

פאוורליפטינג:
ספורט 1 2 עשו כתבה (5:00) ששודרה בין התכניות, בתחילת שנת 2013, על התחרות בדימונה (דצמבר 2012)
אני הוזמנתי פעמיים לתכנית "מגרש פתוח", פעם אחת לבד, פעם שנייה עם מתאמן שלי.
אחרי התחרות האחרונה הזמינו אותי לתכנית בוקר של אורלי וגיא, אבל צריך לישון לפחות 8 שעות בלילה.

סטרונגמן:
תחום גדול עם קצת יותר פרוטקציה וקירבה לתקשורת,
עשו עלינו כתבה יפה בשנה שעברה

לא יודע מה איתך אבל אני מאוד נהנתי לראות ווייטליפטינג באולימפיאדה האחרונה, לא שעממם אותי בכלל. אולי זה כי אני מתעסק בתחום הכללי של הרמת משקל. מצד שני, אם זה היה ככ משעמם, אני חושב שערוץ הספורט היו משדרים משהו אחר במקום, אבל הם שידרו את זה כל יום באותו שעה בערוץ 58, אז כנראה שהיה לזה רייטינג כלשהו

פאוורליפטינג:
ספורט 1 2 עשו כתבה (5:00) ששודרה בין התכניות, בתחילת שנת 2013, על התחרות בדימונה (דצמבר 2012)
אני הוזמנתי פעמיים לתכנית "מגרש פתוח", פעם אחת לבד, פעם שנייה עם מתאמן שלי.
אחרי התחרות האחרונה הזמינו אותי לתכנית בוקר של אורלי וגיא, אבל צריך לישון לפחות 8 שעות בלילה.

סטרונגמן:
תחום גדול עם קצת יותר פרוטקציה וקירבה לתקשורת,
עשו עלינו כתבה יפה בשנה שעברה

הנה @Eliavitie ברקע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית