הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון!!פרופ וסוסטנון

• פותח/ת השרשור ram1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ram1

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם אני חדש באתר ובכלל בעניין הסטרואידים.בן 33 משקל 85 גובהה 1.79
אני מתאמן מעל לשנה ואני מעוניין להתחיל סייקל ראשון אחרי שקראתי הרבה ושמעתי הרבה הצעות מחברים שמתאמנים כבר המון זמן החלטתי ללכת על סייקל של פרופ וסוסטנון ולשלב איתם אנאבר
אשמח לעזרה ולייעוץ מצדכם!תודה מראש

אני מתאמן מעל לשנה ואני מעוניין להתחיל סייקל ראשון אחרי שקראתי הרבה ושמעתי הרבה הצעות מחברים שמתאמנים כבר המון זמן החלטתי ללכת על סייקל של פרופ וסוסטנון ולשלב איתם אנאבר
שלום לך,

ההמלצה שניתנת לך אינה טובה. הסיבה העיקרית היא שלסייקל ראשון יש להסתפק בטסט אננתת, בעיקר בגלל תדירות הזריקות. שנית, לא מוצא סיבה לשלב אנאבר, והמה גם שלמצוא אנאבר טוב זו משימה מאוד קשה.

לעוד מידע והפנמה, קרא בעיון כאן
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

סייקל מעניין, טסט קצר עם טסט בעל תערובת אסטרים.
מעניין מאיפה מקבלים המלצות כאלו.

תזהר עם העצות שאפשר לקבל ליד הברז:P:
תגיד את זה לפותח הפוסט, אצלו במכון האנשים שנמצאים ליד הברז אומרים שפרופ וסוסטנון זה שני חומרים שונים 😳
לפחות הוא הגיע לפה בזמן ולא כמו כל הליצנים שפותחים כאן פוסטים אחרי 3 שבועות בפנים..

תגיד את זה לפותח הפוסט, אצלו במכון האנשים שנמצאים ליד הברז אומרים שפרופ וסוסטנון זה שני חומרים שונים 😳
לפחות הוא הגיע לפה בזמן ולא כמו כל הליצנים שפותחים כאן פוסטים אחרי 3 שבועות בפנים..
יש יותר מידי משותף בין פותחי פוסטים מוזרים לאחרונה.

המידע הכי טוב וההצעות הכי טובות שאתה יכול לקבל זה רק מהפורום פה. כן כן מהאנשים כאן שאין להם אינטרס שתעשה סייקל לא טוב או למכור לך מה שאתה לא צריך ולא רוצה! תתחיל לקרוא בפורום אשכולות שנפתחו כבר על סייקל ראשון, שמות של החומרים וכל מה שאחד מהם עושה, PCT, פרגניל ותקרא גם בנעוץ בפורום את המדריך השלם לסייקל הראשון. תצבור הרבה ידע וזה ישתלם לך. בינתיים אני מציע לך ממש ממש בחום להתרחק מכל אותם "מציעי ההצעות" שיש לך במכון או בכל מקום אחר... אחרי שתבין מה אתה צריך לבצע בסייקל ראשון ובכל לאיך להתנהג בסייקל וחומרים אז ורק אז תתחיל להשתמש.

מכה, מכה של ממש. לא יודע כבר מי טרול ומי לא
אפשר לעשות סינון כלשהו? משתמש עם פחות מחמישים הודעות לא יכול לכתוב בפורום סטרואידים?
או הרשאה כזאת תנתן לאחר מענה נכון על חמש שאלות בסיסיות מאשכול q&a?

אפשר לעשות סינון כלשהו? משתמש עם פחות מחמישים הודעות לא יכול לכתוב בפורום סטרואידים?
או הרשאה כזאת תנתן לאחר מענה נכון על חמש שאלות בסיסיות מאשכול q&a?
מי כמוך יודע ששימוש בחומרים הוא תחום מאוד עדין, כך שפה בפורום המדיניות היא לתת במה חופשית ולא להגביל אף משתמש (חדש כותיק או בעל מונה הודעות מצומצם כמונה עתיר) בשאלת שאלות בפורום, רק בכדי להטיח שיקבל תשובה טובה וימנע מעצמו הרס... אחרת הפורום היה מוגבל כבר מזמן. אז עדיף להאכיל טרול מידי פעם וקצת לקבל כאב ראש, מאשר הספק שיש באמת מישהו ממש Noob וחסר אחריות שהורס לעצמו עוד רגע את הבריאות (והארנק)

מי כמוך יודע ששימוש בחומרים הוא תחום מאוד עדין, כך שפה בפורום המדיניות היא לתת במה חופשית ולא להגביל אף משתמש (חדש כותיק או בעל מונה הודעות מצומצם כמונה עתיר) בשאלת שאלות בפורום, רק בכדי להטיח שיקבל תשובה טובה וימנע מעצמו הרס... אחרת הפורום היה מוגבל כבר מזמן. אז עדיף להאכיל טרול מידי פעם וקצת לקבל כאב ראש, מאשר הספק שיש באמת מישהו ממש Noob וחסר אחריות שהורס לעצמו עוד רגע את הבריאות (והארנק)
אז אני מאחל לך הרבה סובלנות , ידיד:P:

או הרשאה כזאת תנתן לאחר מענה נכון על חמש שאלות בסיסיות מאשכול q&a?[/QUOT
לעשות מבחן כניסה של מענה על כמה שאלות מq&a זה רעיון נחמד האמת.
לפחות ככה אתה יודע שכל מי שפתח אשכול באמת קרא קצת בעצמו וניסה לעזור לעצמו, ולא בא לכאן עם חוסר ידע מוחלט וציפייה לקבל האכלה בכפית..
אם זה ישים זה אחלה רעיון.

אפילו במכון השבור שלי (ואתה מכיר אותו) יש קולר....
מתקמצנים פה.. פעם אחת נשבר אז זהו.
אבל זה לטובה, ככה אני חייב להביא בקבוק ויוצא שאני שותה יותר.

• פותח/ת השרשור
שלום לך,

ההמלצה שניתנת לך אינה טובה. הסיבה העיקרית היא שלסייקל ראשון יש להסתפק בטסט אננתת, בעיקר בגלל תדירות הזריקות. שנית, לא מוצא סיבה לשלב אנאבר, והמה גם שלמצוא אנאבר טוב זו משימה מאוד קשה.

לעוד מידע והפנמה, קרא בעיון כאן
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

תודה רבה על המענה
אני כבר אחרי סייקל ראשון של פרופיונאט עכשיו אני רוצה לעשות סייקל ראשון לעליית מסה נקייה והסיבה שבחרתי בסוסטנון כי היו לי בעיות בכתף והמלצה הייתה לעשות סייקל של דקה אבל דקה בשלב כזה הוא סייקל קצת כבד אז החלטתי ללכת על הסוס והפרופ כדי לעזור בעליית מסה.אם יש לך הצעות אחרות אני מאד אשמח לעזרה ומה שכן מצאתי סוסטנון רפואי של בלקן במחיר טוב

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית