הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון!!פרופ וסוסטנון

• פותח/ת השרשור ram1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ram1

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם אני חדש באתר ובכלל בעניין הסטרואידים.בן 33 משקל 85 גובהה 1.79
אני מתאמן מעל לשנה ואני מעוניין להתחיל סייקל ראשון אחרי שקראתי הרבה ושמעתי הרבה הצעות מחברים שמתאמנים כבר המון זמן החלטתי ללכת על סייקל של פרופ וסוסטנון ולשלב איתם אנאבר
אשמח לעזרה ולייעוץ מצדכם!תודה מראש

תודה רבה על המענה
אני כבר אחרי סייקל ראשון של פרופיונאט עכשיו אני רוצה לעשות סייקל ראשון לעליית מסה נקייה והסיבה שבחרתי בסוסטנון כי היו לי בעיות בכתף והמלצה הייתה לעשות סייקל של דקה אבל דקה בשלב כזה הוא סייקל קצת כבד אז החלטתי ללכת על הסוס והפרופ כדי לעזור בעליית מסה.אם יש לך הצעות אחרות אני מאד אשמח לעזרה ומה שכן מצאתי סוסטנון רפואי של בלקן במחיר טוב

???
1) היכן מתקשרת הסיבה של כאב בכתף לסוסטנון?
2)כיצד המלצה על סייקל המשלב בתוכו דקה תשפיע ל'טובה' על הכתף?
3)דקה לא כבד בשום שלב , צריך לדעת כיצד להשתמש בחומר
4) נתנו לך מעל 400 הצעות ייעול ולא טרחת אף לקרוא הצעה אחת. לאיזה עוד הצעות תשמח? קח הצעה , אל תשמש בסטרואידים אנאבולים.
5) אה ולא ידעתי שלבלקן יש סוסטנון רפואי

לא שאני מבין במחירים יותר מדי אבל את הכסף הזה אתה צריך להשקיע בפיזיותרפיסט טוב או מאמן אישי.

• פותח/ת השרשור
כל אחד שקצת מבין בזה ישר עף על עצמו אל תקח סטרואידים ואתה לא שומע לאף עצה ובלה בלה בלה
כאילו כל אחד מכם שהתחיל הבין בהכל והמסייקל הראשון הוא עלה 15קג
לכל אחד שיש לו טענות או שהשאלות שלי מפריעות לו שיחסוך ממני ולא יגיב
כל מה שרציתי זה לשמוע דעות על הסייקל הבנתי שהסייקל הוא לא הכי טוב אז תודה רבה לכולם רק תעשו טובה אל תזיינו את השכל כי אתם טיפה מבינים בזה!!!!
כבר השקעתי יותר מ 2000 שקל ואני בדרך למאמן אישי וכן אני רוצה גם לעשות סייקל ושוב פעם את הטענות תשאירו לעצמכם אם יש לכם עצות בבקשה אם לא אז תחסכו

כל אחד שקצת מבין בזה ישר עף על עצמו אל תקח סטרואידים ואתה לא שומע לאף עצה ובלה בלה בלה
כאילו כל אחד מכם שהתחיל הבין בהכל והמסייקל הראשון הוא עלה 15קג
לכל אחד שיש לו טענות או שהשאלות שלי מפריעות לו שיחסוך ממני ולא יגיב
כל מה שרציתי זה לשמוע דעות על הסייקל הבנתי שהסייקל הוא לא הכי טוב אז תודה רבה לכולם רק תעשו טובה אל תזיינו את השכל כי אתם טיפה מבינים בזה!!!!
כבר השקעתי יותר מ 2000 שקל ואני בדרך למאמן אישי וכן אני רוצה גם לעשות סייקל ושוב פעם את הטענות תשאירו לעצמכם אם יש לכם עצות בבקשה אם לא אז תחסכו
תחסוך אתה מאיתנו את השאלות שלך, פה זה לא נתון לבחירתך אילו תשובות תקבל, וקל וחומר שהן רלוונטיות. זה אתה חסר הידע שמסרב להבין.
שנית, צא להירגע תקופה כי על פי התגובות אתה זקוק למנוחה מנטאלית
כשתחזור, זו תהיה הפעם האחרונה שאתה תהיה רשאי להתבטא כך - אחרת תושעה לצמיתות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית