הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5/3/1 בחיטוב

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
נשמע לי קצת מידי נפח לתת סט בודד כבד נגיד בנץ ופעם הבאה שאעבוד על הפלג גוף עליון יהיה בעוד ארבע ימים. אפילו בחיטוב.
יש מקום לעוד נפח?

לא כבר ענינו לך על שאלה בסיגנון?
בכל מקרה, אתה תמיד יכול לעשות FSL, ואולי לשים אותו ביום ההפוך (FSL בנצ' ביום של הפרס והפוך, וככה הלאה)

• פותח/ת השרשור
לא כבר ענינו לך על שאלה בסיגנון?
בכל מקרה, אתה תמיד יכול לעשות FSL, ואולי לשים אותו ביום ההפוך (FSL בנצ' ביום של הפרס והפוך, וככה הלאה)
כבר היה פה נושא שלי על 5/3/1 אבל עבר זמן ושכחתי ממנו בכל מקרה לא משנה חבל להקפיץ עבר כבר כמה שבועות.
בנץ ביום של הפרס זאת אומרת אחרי הפרס עוד כמה סטים בנץ ? כי מה שחשבתי זה לעשות פוש פרסים אחרי בנץ ואחרי פרס לעשות קלוז גריפ בנץ

כבר היה פה נושא שלי על 5/3/1 אבל עבר זמן ושכחתי ממנו בכל מקרה לא משנה חבל להקפיץ עבר כבר כמה שבועות.
בנץ ביום של הפרס זאת אומרת אחרי הפרס עוד כמה סטים בנץ ? כי מה שחשבתי זה לעשות פוש פרסים אחרי בנץ ואחרי פרס לעשות קלוז גריפ בנץ
זו גם אופציה

אני מסכים, 5/3/1 במתכונת בסיס שלה, אין מספיק נפח באופן כללי.
ספציפית לגבי תדירות פלג גוף עליון, פעמיים בשבוע היא כנראה הוריאציה הכי פופולרית בקרב ליפטרים מכל הרמות.

הייתי ממליץ להוסיף BBB לבנץ׳ או משהו בסגנון (5X10 עם משקל נמוך מאד.)

• פותח/ת השרשור
אני מסכים, 5/3/1 במתכונת בסיס שלה, אין מספיק נפח באופן כללי.
ספציפית לגבי תדירות פלג גוף עליון, פעמיים בשבוע היא כנראה הוריאציה הכי פופולרית בקרב ליפטרים מכל הרמות.

הייתי ממליץ להוסיף BBB לבנץ׳ או משהו בסגנון (5X10 עם משקל נמוך מאד.)
לא שאלתי לגבי תדירות כי אני עומד לעשות 4 ימים בשבוע בכל מקרה
השאלה מה לעשות אחרי האימונים עצמן להוסיף נפח ולא נראה לי אעשה BBB קצת מוגזם בחיטוב

לא שאלתי לגבי תדירות כי אני עומד לעשות 4 ימים בשבוע בכל מקרה
השאלה מה לעשות אחרי האימונים עצמן להוסיף נפח ולא נראה לי אעשה BBB קצת מוגזם בחיטוב
שטויות. אם יהיה יותר מדי פשוט תוריד סט או 2. בכל מקרה אפשר לעשות משהו כזה:
בנץ 531
בנץ fsl
פרס bbb
וההיפך ביום פרס. אגב יותר הייתי מעדיף וריאציה יותר כבדה של פחות חזרות בbbb

• פותח/ת השרשור
שטויות. אם יהיה יותר מדי פשוט תוריד סט או 2. בכל מקרה אפשר לעשות משהו כזה:
בנץ 531
בנץ fsl
פרס bbb
וההיפך ביום פרס. אגב יותר הייתי מעדיף וריאציה יותר כבדה של פחות חזרות בbbb
ולפי ההצעה שלך אני בעצם מקבל באק אוף פרס לאחר בנץ ובאק אוף בית לאחר פרס מה שאמרתי שאעשה קלוז גריפ ופוש פרס
נראה לי אני אשאר איתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית