הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משך זמן האימון

Rebel692

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
אהלן, האימונים שלי תמיד לוקחים בסביבות השעתיים, ואני שומע אנשים שאומרים שאימון צריך לקחת עד 90 דקות גג.

העניין הוא שתמיד 2 התרגילים הראשונים לוקחים לי הרבה זמן, בערך שעה ל-2 התרגילים הראשונים (סקוואט ודדליפט או בנצ' ואוברהד פרס). אחריהם אני מתקתק את שאר התרגילים.

השאלה שלי היא האם זה בסדר ואפשר להמשיך ככה, או שאני צריך לשנות משהו באימון? תודה מראש!

זה תלוי בנפח עצימות, וזמני מנוחה. אם לדוגמא התכנית שלך עם נפח גבוהה וזמני מנוחה קצרים, לחרוג מהזמן יוביל לאימון יתר.
במקרה שלך זה לא

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בנפח עצימות, וזמני מנוחה. אם לדוגמא התכנית שלך עם נפח גבוהה וזמני מנוחה קצרים, לחרוג מהזמן יוביל לאימון יתר.
במקרה שלך זה לא
עקרונית אין בעיה, אבל למה האימונים שלך נמשכים כל כך הרבה?
תתאמן גם שעתיים וחצי אם צריך הכל בסדר..

תודה לכולכם!

אתה עושה הפסקות קצרות (90 שניות וכו')?

לי לוקח בין שעה וחצי לשעתיים (A=שעתיים, B=שעה וחצי לא כולל התארגנות) וקורא כאן שזה בטווח הנורמה.

אתה עושה הפסקות קצרות (90 שניות וכו')?

לי לוקח בין שעה וחצי לשעתיים (A=שעתיים, B=שעה וחצי לא כולל התארגנות) וקורא כאן שזה בטווח הנורמה.
לא, 3-7 דקות מנוחה בין סט לסט בערך במשקלים הכבדים, ובנמוכים יותר 2-3 דקות

לדעתי כדאי לגוון. לעשות תוכנית של יותר "כוח" וכן לקחת באזור ה3-6 דקות מנוחה בין סט לסט , ולעשות בתקופה הבאה של המסה למשל יותר נפח ופחות "כוח" וככה להוריד את זמני המנוחה ל1.5-2.5 דקות בין סט לסט.

אז החיים שלך יפים. אצלנו יש ימים שצריך לחכות איזה 10 דקות עד שנכנסים להתחיל לעבוד. ובכללי לוקח לפעמים שעתיים בכייף אימון.

לכן עדיף חדר כושר עם יותר מספסל בנץ' אחד וכזה איפה שכולם פארשים שלא משתמשים בכלוב סקוואט

לכן עדיף חדר כושר עם יותר מספסל בנץ' אחד וכזה איפה שכולם פארשים שלא משתמשים בכלוב סקוואט
יש לנו 3 ספסלים. ו 2 כלובים. הבעיה שבזמן האחרון יש יותר אנשים שמנסים לעשות סקוואט ודדליפט.

מה שטוב בקיץ דיי ריק אצלנו 😃

יש לנו 3 ספסלים. ו 2 כלובים. הבעיה שבזמן האחרון יש יותר אנשים שמנסים לעשות סקוואט ודדליפט.

גם אני עכשיו סובל מהדבר הזה, כאילו פתאום נפוצה שמועה על סקוואט וכולם מתחילים לעשות אותו סעמק.

אז החיים שלך יפים. אצלנו יש ימים שצריך לחכות איזה 10 דקות עד שנכנסים להתחיל לעבוד. ובכללי לוקח לפעמים שעתיים בכייף אימון.
עכשיו אני בחדר כושר של משקולנים, אז יש הרבה ציוד
וככה זה שאתה חי במדינה שכולם חננות שלא נוגעים במשקולות החופשיות

עכשיו אני בחדר כושר של משקולנים, אז יש הרבה ציוד
וככה זה שאתה חי במדינה שכולם חננות שלא נוגעים במשקולות החופשיות

אין פשוט אין על איטליה.

היום מכון מפוצץ בצורה קיצונית ורק כלוב הסקוואט עומד לו יתום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית