נק' מוניטין:
0
- 5
- 0
לא ידעתי אם זה המקום לפתוח כי אני חדש פה אז אני מקווה שלא עברתי על שום חוק. אני מתאמן כבר חודשיים FBW במסה אחרי תקופה ארוכה שלא התאמנתי וירדתי הרבה במשקל אז אני מעוניין מן הסתם בלפתח את הגוף.
התחלתי לעבוד פיצולים. קראתי בפורטל ובעוד מקומות לגבי מה צריך שייה בתכנית ובניתי משהו כזה.
מתאמן ABXABXA (ה- A בשבת הוא אימון קל יותר עם משקולות יד במקום בנצ' וכו, כנ"ל לגבי B למרות שאני מתלבט אולי פשוט לעשות אימון אירובי ובטן כי זה מרגיש עמוס מידי). אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
A
בנצ' פרס עם מוט/משקולות יד 3X5
בנצ' בשיפוע חיובי עם משקולות 3X6
מיליטרי בעמידה 3X5 / ישיבה בסמית' 3X8 / לחיצה עם משקולות בישיבה 3X8
פרפר מכונה 3X10
הרחקה לצדדים 2X8-10
פלייס הפוך בישיבה 2X8
שראגס 2X15
מקבילים 3X8 (מתכנן להוסיף משקל עוד מעט, ואז חזרות עד כשל)
פשיטת מרפקים חבל 3X10
B
סקוואט 2X6
דדליפט 2X5
לג פרס 3X8
לאנג'ים עם משקל על הכתפיים 2X8
* תאומים (לפעמים לא עושה אם אני מרגיש שהם עבדו חזק בתרגילים למעלה ואין צורך) 2X15
חתירה רחבה בישיבה 3X8-10
צין אפס 2X8
מתח / פולי עליון רחב 3X8 או כשל במתח
פולי אחיזה צרה עם משולש 3X8
כפיפת מרפקים עם משקולות יד / W מוט 3X8
*לפעמים מוסיף סט או שניים של פטישים אבל בד"כ לא כי הם עובדים חזק באחיזה צרה בפולי.
בטן כפיפות 2X15
התחלתי לעבוד פיצולים. קראתי בפורטל ובעוד מקומות לגבי מה צריך שייה בתכנית ובניתי משהו כזה.
מתאמן ABXABXA (ה- A בשבת הוא אימון קל יותר עם משקולות יד במקום בנצ' וכו, כנ"ל לגבי B למרות שאני מתלבט אולי פשוט לעשות אימון אירובי ובטן כי זה מרגיש עמוס מידי). אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
A
בנצ' פרס עם מוט/משקולות יד 3X5
בנצ' בשיפוע חיובי עם משקולות 3X6
מיליטרי בעמידה 3X5 / ישיבה בסמית' 3X8 / לחיצה עם משקולות בישיבה 3X8
פרפר מכונה 3X10
הרחקה לצדדים 2X8-10
פלייס הפוך בישיבה 2X8
שראגס 2X15
מקבילים 3X8 (מתכנן להוסיף משקל עוד מעט, ואז חזרות עד כשל)
פשיטת מרפקים חבל 3X10
B
סקוואט 2X6
דדליפט 2X5
לג פרס 3X8
לאנג'ים עם משקל על הכתפיים 2X8
* תאומים (לפעמים לא עושה אם אני מרגיש שהם עבדו חזק בתרגילים למעלה ואין צורך) 2X15
חתירה רחבה בישיבה 3X8-10
צין אפס 2X8
מתח / פולי עליון רחב 3X8 או כשל במתח
פולי אחיזה צרה עם משולש 3X8
כפיפת מרפקים עם משקולות יד / W מוט 3X8
*לפעמים מוסיף סט או שניים של פטישים אבל בד"כ לא כי הם עובדים חזק באחיזה צרה בפולי.
בטן כפיפות 2X15
נערך לאחרונה: