הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע שאלה בנוגע לגדילה

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה הקשר בין מחט לתחת ?
חחח
אני הסביר את עצמי, הוא קצת חושש שהוא אפסיק ליגבוה במידה ולא יהיה מספיק קלוריות
וכל השטויות האלה.
ויש לי כאלה שרושמים שבגלל שאין מספיק אוכל, אז הגוף מסתפק באוכל בכמה שהוא יכול ולכן תגבה פחות.
אין לי ידע בזה, בגלל זה שאלתי פה.

אין יותר מדי מחקרים בנושא, אבל לגבי הגובה אני לא חושב שתהיה יותר מדי פגיעה, אבל זה כן עלול לפגוע בהתפתחות
אלא אם אתה לא בעודף משקל אמיתי אז לא רואה סיבה לעשות חיטוב

שאלה לחבר:
האם מאזן קלורי שליליי פוגע בגביהה?
תודה רבה
אם לא יאכל מספיק, תהיה פגיעה בפוטנציאל הגביהה שלו. אם ממש לא יאכל מספיק הוא יכול להגיע לתת משקל ואז זה בכלל מצב מחורבן.
כדאי שחבר שלך יתייעץ עם תזונאי אם הוא מעוניין לרזות בגיל התבגרות, ויעקוב אחר הגובה והמשקל שלו.
מה הקשר בין מחט לתחת ?
אם אני אגיד לך שכדי לעלות במאסה צריך לאכול זה יפתיע אותך?
לאכילה יש השפעה מסוימת על הגדילה.

• פותח/ת השרשור
אם לא יאכל מספיק, תהיה פגיעה בפוטנציאל הגביהה שלו. אם ממש לא יאכל מספיק הוא יכול להגיע לתת משקל ואז זה בכלל מצב מחורבן.
כדאי שחבר שלך יתייעץ עם תזונאי אם הוא מעוניין לרזות בגיל התבגרות, ויעקוב אחר הגובה והמשקל שלו.

אם אני אגיד לך שכדי לעלות במאסה צריך לאכול זה יפתיע אותך?
לאכילה יש השפעה מסוימת על הגדילה.
אין יותר מדי מחקרים בנושא, אבל לגבי הגובה אני לא חושב שתהיה יותר מדי פגיעה, אבל זה כן עלול לפגוע בהתפתחות
אלא אם אתה לא בעודף משקל אמיתי אז לא רואה סיבה לעשות חיטוב
תודה רבה..

עדיף שלא לעשות חיטוב (דיאטה) קיצונית. הדבר אכן יפגע בגדילה. וכן יש מחקרים שהראו שילדים בתת תזונה גבהו פחות מאשר אלו שלא.. ואפילו בהרבה... לא מדובר על הבדל של סנטימטר שניים אלא על עד 15 אפילו 20 סנטימטר הבדל.

לא שמעתי בחיים על דבר כזה, לא בשמועות ולא במחקרים אבל בסדר מה שתגידו.

אני אישית הייתי ממש שמן והייתי בדיאטה וחיטוב איזה 10 חודש והגובה שלי תקין.. 176 בגיל 15.. אני מניח שבלי הדיאטה הייתי יכול להיות אפיחו 180 אז אם הוא סתם רוצה לחטב אני הייתי מחכה

אני אישית הייתי ממש שמן והייתי בדיאטה וחיטוב איזה 10 חודש והגובה שלי תקין.. 176 בגיל 15.. אני מניח שבלי הדיאטה הייתי יכול להיות אפיחו 180 אז אם הוא סתם רוצה לחטב אני הייתי מחכה
אם היית ממש שמן זה כבר סיפור אחר, כי הגוף שלך מצא בקלות את האנרגיה שחסרה לו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית