הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים באזור השכמות והצוואר

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
לפני כחודש וחצי שמתי לב שיש לי כאבים בערך באזור של השכמות והצוואר (לא יודעת במדויק איפה) לא כל הזמן רק בתנועות מסוימות.
יכול להיות שיש קשר לזה שאני עושה היי בר סקוואט? כי הכאבים הם במקום שבו אני מניחה את המוט בערך והכאב יותר חזק אחרי אימון

היי,
זה יכול להיות קשור גם להתנהלות ביומיום , לעומסים שלך ואולי גם לשאר התרגילים.
את צריכה לשים לב למנח ראש צוואר ולנסות מספר ווריאציות עם המוט. בנוסף הייתי ממליץ לך לראות טווחי ראש צוואר , סיבוב ראש ימינה שמאלה , הצידה, למעלה למטה. ומכאן אפשר יהיה להתקדם

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות קשור גם להתנהלות ביומיום
אני לא עושה משהו מיוחד סך הכל בבית ספר, צורת ישיבה גם יכולה להשפיע? (אני מקפידה לשבת ישר אבל לא תמיד זה קורה)
לשאר התרגילים.
לפרט פה?
לנסות מספר ווריאציות עם המוט
ניסיתי למקם אותו במקומות שונים אבל רק HB נוח לי
לראות טווחי ראש צוואר , סיבוב ראש ימינה שמאלה , הצידה, למעלה למטה
לא הבנתי כל כך למה הכוונה, אבל כשאני מטה את הראש למטה כן יש סוג של כאב בצוואר בערך .. קצת לכיוון הגב

* בתרגילים במשקל כבד או בכל משקל אפילו כפיפות בטן יש נטיה ליצור קיבוע או תנועתיות מוגברת בצוואר, תשימי לב.

* מנח מוט הייתי מתייעץ עם מאמן או גורם מקצועי שיכול לראות דרך ביצוע ולייעץ.

* טווחי תנועה אומרים לנו על אופי הכאבים אבל רק מידע ראשוני , צריך להבדוק.

בכל מקרה אני הייתי מתחיל קודם במתיחות צוואר ועיסוי עצמי קל לטרפז עליון ,אפשר לשלב חימום.

• פותח/ת השרשור
* בתרגילים במשקל כבד או בכל משקל אפילו כפיפות בטן יש נטיה ליצור קיבוע או תנועתיות מוגברת בצוואר, תשימי לב.

* מנח מוט הייתי מתייעץ עם מאמן או גורם מקצועי שיכול לראות דרך ביצוע ולייעץ.

* טווחי תנועה אומרים לנו על אופי הכאבים אבל רק מידע ראשוני , צריך להבדוק.

בכל מקרה אני הייתי מתחיל קודם במתיחות צוואר ועיסוי עצמי קל לטרפז עליון ,אפשר לשלב חימום.
אוקיי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית