הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס 80 ללא עזרים (חגורה, רצועות שורש כף יד)

כמו הפאוורקלין האגדי של ריפטו אם אני לא טועה.

ועכשיו ברצינות - יפה מאוד, אבל היה עוד יותר יפה לראות אותך שותה גלון חלב אחרי ההרמה.

• פותח/ת השרשור
כמו הפאוורקלין האגדי של ריפטו אם אני לא טועה.

ועכשיו ברצינות - יפה מאוד, אבל היה עוד יותר יפה לראות אותך שותה גלון חלב אחרי ההרמה.

חחח...שמע, אני מקווה שזה מספיק חזק בשביל שיהיה מותר לי לחלוק על זה ששומן תורם לכוח, אבל זה כמו המפץ הגדול. 😆

זה רעיון לאתגר הבא - מקסימום משקל מעל הראש.
אפשר לספור על יד אחת את כמות האנשים שתיהיה ביניהם תחרות.
הרעיון הוא לאתגר כמה שיותר משתמשים ולא רק את החזקים ביותר.

הרי אין לדבר סוף, תמיד החזק ינצח לא משנה איזה אתגר תשים פה (ראה מה שהיה באתגר האחרון, למרות שבחרתם באתגר שלא דורש ביצוע תרגיל ע"פ הספר.

אפשר להגיד את זה על כל תחרות כוח. מי שיותר חזק ינצח, זה די ברור.
לא ראיתי מישהו שהתקרב לאושר באתגר האחרון שהיה וכך יהיה גם בכל האתגרים הבאים (בהנחה שהם יהיו קשורים לכח ולא אירובי וכד').

אפשר לעשות אתגר כמו מי יכול לעשות הכי הרבה חזרות של סקוואט משקל גוף (לגברים.... כי אנחנו שמנים וכבדים).

הרי אין לדבר סוף, תמיד החזק ינצח לא משנה איזה אתגר תשים פה (ראה מה שהיה באתגר האחרון, למרות שבחרתם באתגר שלא דורש ביצוע תרגיל ע"פ הספר.
לא כל אתגר יהיה מבוסס כוח.
נשמח לקבל הצעות לאתגרים עתידיים, יש פורום משוב בשביל זה 😃

@מנהלים, @White Walker

זה רעיון לאתגר הבא - מקסימום משקל מעל הראש.

הפואנטה היא לא שהחזק לא ינצח,הפואנטה היא שכמה שיותר ישתתפו.
אנשים שהפרס שלהם 60-70 ממש לא יכנסו לתחרות כשיש פה אנשים שהפרס שלהם עובר את ה100.

הפואנטה היא לא שהחזק לא ינצח,הפואנטה היא שכמה שיותר ישתתפו.
אנשים שהפרס שלהם 60-70 ממש לא יכנסו לתחרות כשיש פה אנשים שהפרס שלהם עובר את ה100.
לא מדבר על פרס נקי, אלא מקסימום משקל מעל הראש אפשר פוש פרס או ג'ארק מה שתבחר להעיף יותר משקל. וזה משהו שכולם יכולים להשתתף גם מי שמרים 60 קילו אם הוא שואל 60 זה הישג מרשים.

לא מדבר על פרס נקי, אלא מקסימום משקל מעל הראש אפשר פוש פרס או ג'ארק מה שתבחר להעיף יותר משקל. וזה משהו שכולם יכולים להשתתף גם מי שמרים 60 קילו אם הוא שואל 60 זה הישג מרשים.

בהרמת יד מה התרגיל הכי נפוץ למשקל מעל הראש?פרס-פוש פרס-ג'רק?בפורום הזה.

מה עם בנץ פרס 60 למקסימום חזרות?

האתגר של ויבריל מגניב יותר,פרס 60 למקסימום חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית