האימונים של דווין ג'ונסון

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד

(זה בקישור כי אין לי מושג איך מצרפים סרטון)

לפי הסרטון..הוא באמת מתאמן ועובד קשה על הביצועים שלו. עוד מתקופת ההאבקות...הוא מדבר קצת על מה שהוא עושה...וכיצד הוא שומר על עצמו. ראיתי סרטון יותר מעודכן שהוא מדבר שוב על עצמו..ועל העובדה שהוא הוריד בערך 15-20 קילו כדי להתאים את הגוף שלו לתעשיית הסרטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הינה ג'ון סינה מתאמן...עכשיו זה הארדקור..

מצחיק שהאנשים האלו יודעים להתאמן יותר טוב מבראנצ' וורן :(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
קטע טוב של ג'ון סינה...יותר פרסומי..הוא מדבר על ההיסטוריה שלו בחדר כושר.

וזה קטע של שחקן NBA, הבחור מטורף פשוט שינה את הגוף מחזק ושמן, לחזק, מהיר ואתלטי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לך שסטרואידים עשו את כל זה לבד...

אל תשכח שהם מתחברים לחשמל לפני השינה ... 😉

ובנימה רצינית, מרוב שנהוג לראות בהיאבקות ענף של משחק, לא תמיד קל לקבל את הרעיון שהם צריכים להשקיע שעות של אימונים בשיפור היכולת הפיזית (וגם יכולת המשחק בזירה).

• פותח/ת השרשור
אל תשכח שהם מתחברים לחשמל לפני השינה ... 😉

ובנימה רצינית, מרוב שנהוג לראות בהיאבקות ענף של משחק, לא תמיד קל לקבל את הרעיון שהם צריכים להשקיע שעות של אימונים בשיפור היכולת הפיזית (וגם יכולת המשחק בזירה).

ברור שהם צריכים..גוף רזה וחלש, לא יעמוד בעומס של הקפיצות, הנפילות, ויתר התרגילים האקרובטיים והפיזיים שהם מבצעים.
חוצמזה....יש לא מעט מתאבקים ובאדיבילדרים..שמגיעים מהתחום של הפוטבול.
רמת העומס על הגוף שמה דומה..ואנשים לא יודעים את זה.

ברור שהם צריכים..גוף רזה וחלש, לא יעמוד בעומס של הקפיצות, הנפילות, ויתר התרגילים האקרובטיים והפיזיים שהם מבצעים.

ששש, אל תגלה שיש מפתחי גוף עם ניסיון בפוטבול. כאן אנשים חושבים ששום ניסיון בספורט כל שהוא יכול לעזור למפתחי גוף ... 😉

סתם מתוך סקרנות, לדעתי ברור כיצד ניסיון באחד מענפי הרמת המשקלות יכול לתרום למפתחי הגוף, אך כיצד ניסיון בתחום כמו פוטבול יכול לתרום?

• פותח/ת השרשור
ששש, אל תגלה שיש מפתחי גוף עם ניסיון בפוטבול. כאן אנשים חושבים ששום ניסיון בספורט כל שהוא יכול לעזור למפתחי גוף ... 😉

סתם מתוך סקרנות, לדעתי ברור כיצד ניסיון באחד מענפי הרמת המשקלות יכול לתרום למפתחי הגוף, אך כיצד ניסיון בתחום כמו פוטבול יכול לתרום?

זהו...שהיחס די הפוך..חדר כושר....זה מה שמביא שחקן פוטבול לפיזיות ולכוח שלו. צריך להיות מדהים גנטית כדי להגיע לרמות כאלה של מסת שריר.

וכמו שאפשר להבין, לפני החדר כושר...הייתי מאוד מאוד אקטיבי בכדורסל.
אבל..היו לי בעיות בברך...אין לי מושג מה גרם להם, אבל אחרי משחקים פשוט הברך הרגה אותי מרוב קפיצות. מאז שהתחלתי להתאמן בחדר כושר...השמנתי 10 קילו...השרירים בעיקר ברגליים מאוד התפתחו...ובנוסף לזה שאני קופץ הרבה יותר גבוה, גם הכאבים נעלמו כאילו לא היו.

נערך לאחרונה:
זהו...שהיחס די הפוך..חדר כושר....זה מה שמביא שחקן פוטבול לפיזיות ולכוח שלו. צריך להיות מדהים גנטית כדי להגיע לרמות כאלה של מסת שריר.

וכמו שאפשר להבין, לפני החדר כושר...הייתי מאוד מאוד אקטיבי בכדורסל.
אבל..היו לי בעיות בברך...אין לי מושג מה גרם להם, אבל אחרי משחקים פשוט הברך הרגה אותי מרוב קפיצות. מאז שהתחלתי להתאמן בחדר כושר...השמנתי 10 קילו...השרירים בעיקר ברגליים מאוד התפתחו...ובנוסף לזה שאני קופץ הרבה יותר גבוה, גם הכאבים נעלמו כאילו לא היו.

סקוואטים מרפאים הכל:79nb:

גנטיקה לבדה מזמן לא משחקת תפקיד בלעדי בדרמת השרירים והמסה.

יש מספיק מתאבקים עם גוף "רזה וחלש". חפש CZW ביוטיוב.

• פותח/ת השרשור
יש מספיק מתאבקים עם גוף "רזה וחלש". חפש CZW ביוטיוב.

עם קריירות קצרות...או פשוט חוסר יכולת להתמודד ברמות הגבוהות.

ד"א...חזרות מפציעות של אתלטים מקצועניים..זה בכלל תורה בפני עצמה.

עוד קטע מעניין שמצאתי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
czw חולי נפש חח
מפוצצים פלורסנטים אחד על השני ומפזרים נעצים על הזירה....

חח גם אם תמצאו ברחוב מחבל ותתפסו אותו, לא נראה לי אפשר לעשות לו מה שהם עושים שם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כמה השקעה להעלות דבר כזה..וכמה הקרבה מהמשתתפים בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית