הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PRE WORKOUT / קפאין ?

דינוזאור

משתמש פעיל
320
15
נק' מוניטין:
15
320
15
שבת שלום 😃

בעבר הייתי לוקח כדורי קפאין, כמו ה LIPO 6, נתן לי מרץ אדיר מאד בהתחלה, והייתי גם שותה קפה, בקיצור לא היה חסר לי קפאין בדם בכלל..

אחר כך הפסקתי תקופה מאד ארוכה, עד היום בעצם.

היום אני רוצה לנסות לקחת PRE WORKOUT לראות מה ההשפעה.
בת'אכלס? אני מסתדר גם בלי.
אני מתחמם טוב מאד לפני האימון, אבל מגיע רגע באמצע האימון שלפעמים בגלל שבהתחלה אני נותן חזק מדי [מתאמן באומנויות לחימה + משקולות באותו האימון]
אני מגיע למצב שאני כבר תשוש. ואני לא יכול לוותר על אחד מהדברים האלה. במיוחד לא על הקטע של השק איגרוף או הלאפות שאני מתאמן איתן.
זה הדבר שאני הכי אוהב.

חושבים שזה יכול לעזור?
ואם כן - אז לקחת את זה ולחכות קצת שישפיע? מה ההרגשה בכלל?

הועבר לפורום תזונה ותוספים

אתה יכול לקחת פרה-וורקאוט, אבל תדע שרובם די חסרי תועלת, אבל קפאין כן יכול לעזור מאוד
אתה יכול לקחת אותם אפילו תוך כדי האימון הראשון שלך, ככה גם זה יחדש לך מעט את האנרגיה וגם זה יתחיל לפעול בזמן לאימון השני
בנוסף, שייק חלבון בין האימונים, אפילו עם תוספת מלטודקסטרין, יעזרו לך מאוד לתת לך אנרגיה לאימון השני

אם אתה מבצע אימון טוב ללא שימוש בקפאין - כל הרווח שלך
רק כשאתה ממש עייף או רוצה בוסט ספציפי - השתמש
מי שמשתמש באופן עיקבי יפתח תנגודת מסויימת ואז יצטרך להעלות מינון או לחלופין לבצע "ניקוי" ולא לצרוך קפאין מאף מקור במשך זמן מה, כדי להחזיר את הסבילות אליו ובכך את ההשפעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית