הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרוספיט ומסת שריר

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
אהלן חברים

אתמול פתחתי אשכול בנוגע לפיתוח של סיבולת לב ריאה בשביל המבחנים של כיבוי אש (האשכול פה למי שמעוניין ייעוץ - שיפור ריצה למבחני כיבוי אש),
וקיבלתי המלצה מחנן שאולי במקרה כזה עדיף לי להיכנס לקרוספיט כדי לשפר עוד כמה אלמנטים מלבד ריצה.
לקחתי את ההמלצה שלו והחלטתי להירשם לקרוספיט ויש לי כמה שאלות לפני (ברור לי שאוכל לשאול את המאמנים במועדון עצמו אבל בכל מקרה דעת החברים בפורום חשובה לי) מאחר ופורום קרוספיט עבר לארכיון אני מניח שזהו המקום המתאים לפתוח בו את האשכול .

1. חשוב לי מאוד גם לצבור מסת שריר ולא רק לשפר את הסיבולת שלי ומהמעט צפייה שלי על קרוספיטרים ממוצעים הם דיי רזים ולא בעלי מסת שריר שאני מכוון אליה
רציתי לדעת איך אפשר לשלב בינהם?

2. המקום שנפתח פה (אילת) הוא חדש ורציתי לדעת איך לדעתכם אוכל לבדוק עד כמה המאמנים הם מקצועיים?
אחד מאמן קרוספיט לבל 1 מאמן באיזור 5שנים, והשני מדריך הרמת משקולות Olympic Weigthlifting וקטלבלס מטעם קמפוס שיאים.

@MikeRozner @Crossfiter @leftyland אשמח לעזרה שלכם

אם יהיו לי עוד שאלות ארכז אותן באשכול הזה.
תודה מראש

אני לא יודע אם יש קשר ישיר היינו שהקרוספיט גורם לכך או עקיף היינו שאנשים רזים מלכתחילה ניגשים לקרוספיט.

עדיין, זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו שיש למתאמנים א"ש נמוך + מסת שריר וזה בהחלט מעניין.
המשפט הראשון פשוט לא נכון

חברים בואו נשאר ממוקדים בנושא הדיון ולא נעבור לדיון על קרוספיט.

בנוגע לשאלה בפוסט:
איך שלא תהפוך את זה, בסופו של יום אנחנו טובים יותר במה שאנחנו מתאמנים עליו. עברו אצלי לא מעט מועמדים לכבאות בשנים האחרונות ואוכל לספר שהמבחנים לא נוראיים בכלל. במבחן הכושר, מתחילים בריצת 2000, מי שמשיג תוצאה טובה מספיק, ממשיך למתח, שכיבות סמיכה וכפיפות בטן (השניים האחרונים הם על כמה שיותר חזרות בדקה והמתח למינימום 10 אם אני זוכר נכון). מי שנכשל ב2000 עף הביתה לפני הפק''לים.

שאר המבחנים הפיזיים בוחנים בעיקר שאין לך פחד גבהים (טיפוס על סולם בגובה 4 או 5 קומות עם ציוד מגן), סחיבת 2 ג'ריקנים של כ20 ליטר למרחק של 20 מטר בערך (כמו פארמרס ווק) והרכבה ופירוק של כמה צינורות על זמן. רוב הבחנים בפסקה זו אינם פיזיים כמו שהם דורשים בעיקר חוש טכני.

לסיכום, תתאמן באיזו מסגרת שאתה רוצה, פשוט תקפיד לבצע גם אימונים לשיפור החלק הפיזי הספציפי למבחני הכבאות.

ויתרון נוסף, פרוטקציות ;) אבל זה לא הנושא. בכל מקרה, בהצלחה!

"אני לא יודע אם יש קשר ישיר היינו שהקרוספיט גורם לכך או עקיף היינו שאנשים רזים מלכתחילה ניגשים לקרוספיט."
רגע, אין שום קשר בין קרוספיט לאיך שהמתאמנים נראים? זה רק צירוף מקרים?

רגע, אין שום קשר בין קרוספיט לאיך שהמתאמנים נראים? זה רק צירוף מקרים?
הטענה שאנשים רזים מלכתחילה ניגשים לקרוספיט היא לא נכונה, מה הוא עושה לאנשים זה דיון אחר לגמרי

היי, מבקש לסיים את הדיון או להשאר ממוקד בנושא. תודה.
זה דיון לא פחות מעניין, אל תהיה Party Proper 😃

הטענה שאנשים רזים מלכתחילה ניגשים לקרוספיט היא לא נכונה, מה הוא עושה לאנשים זה דיון אחר לגמרי
אני מסכים איתך, רק לא יודע אם נושא זה נחקר. כך גם כתבתי בפירוש: "אם יש קשר ישיר היינו שהקרוספיט גורם לכך".

לכן לא הבנתי על מה כתבת שזה לא נכון 😃

• פותח/ת השרשור
חברים בואו נשאר ממוקדים בנושא הדיון ולא נעבור לדיון על קרוספיט.

בנוגע לשאלה בפוסט:
איך שלא תהפוך את זה, בסופו של יום אנחנו טובים יותר במה שאנחנו מתאמנים עליו. עברו אצלי לא מעט מועמדים לכבאות בשנים האחרונות ואוכל לספר שהמבחנים לא נוראיים בכלל. במבחן הכושר, מתחילים בריצת 2000, מי שמשיג תוצאה טובה מספיק, ממשיך למתח, שכיבות סמיכה וכפיפות בטן (השניים האחרונים הם על כמה שיותר חזרות בדקה והמתח למינימום 10 אם אני זוכר נכון). מי שנכשל ב2000 עף הביתה לפני הפק''לים.

שאר המבחנים הפיזיים בוחנים בעיקר שאין לך פחד גבהים (טיפוס על סולם בגובה 4 או 5 קומות עם ציוד מגן), סחיבת 2 ג'ריקנים של כ20 ליטר למרחק של 20 מטר בערך (כמו פארמרס ווק) והרכבה ופירוק של כמה צינורות על זמן. רוב הבחנים בפסקה זו אינם פיזיים כמו שהם דורשים בעיקר חוש טכני.

לסיכום, תתאמן באיזו מסגרת שאתה רוצה, פשוט תקפיד לבצע גם אימונים לשיפור החלק הפיזי הספציפי למבחני הכבאות.

ויתרון נוסף, פרוטקציות ;) אבל זה לא הנושא. בכל מקרה, בהצלחה!

תודה רבה על התגובה אפי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית