הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון נפח אחרון לפני התחרות (סקוואט 140 ובנץ' 90)

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
אחרי האימון עצימות האחרון התייעצתי אם ללכת על נפח אחרון או לא ובסוף החלטתי שכן וזה היה שווה, הרגיש טוב יותר משל שבוע שעבר.

Squat 140x5x5 סט חמישי:
ה4 האחרים מן הסתם יותר טובים

Pause Bench 90x5x5 סט חמישי עם פקודות:

סט לפניו כמעט נכשלתי כי היתה לי חזרה שנכנסתי באחד הברזלים עם המוט אז הסט הזה היה סוג של פיצוי

• פותח/ת השרשור
בהצלחה בתחרות אחי תן בראש! דרך אגב, החגורה שלך? 😆
לא אני לא צריך אותה ואת החגורת מתח שלי "גנבתי" מהמכון היא של כולם לטענת אחד המתאמנים שם חחחח.
נחתי כמעט כמו הבחור ההוא עם ה12 דקות אבל לא נכנסתי לרבעי סקוואט עם 5 קילו כל צד 😲

לא אני לא צריך אותה ואת החגורת מתח שלי "גנבתי" מהמכון היא של כולם לטענת אחד המתאמנים שם חחחח.
נחתי כמעט כמו הבחור ההוא עם ה12 דקות אבל לא נכנסתי לרבעי סקוואט עם 5 קילו כל צד 😲
השמועה מספרת שהוא עדיין נח...

• פותח/ת השרשור
השמועה מספרת שהוא עדיין נח...
מסתבר שלסיים אימון ב4 בצהריים זה משתלם, כל האימון מבוצע לפני שכל הטיפוסים של המכון מגיעים ולפני שאין כלובים, בנצ'ים ופלטות כי מישהו עושה 480 קילו לג פרס עם רצועות שורש כף יד

דיברתי היום עם אחת המזכירות שם, היא אמרה שהולך להיות ממש בעייתי להתאמן בשבוע של השיפוצים.

• פותח/ת השרשור
דיברתי היום עם אחת המזכירות שם, היא אמרה שהולך להיות ממש בעייתי להתאמן בשבוע של השיפוצים.
אני גם ככה לא ממש מתאמן בשבוע הזה, אתה יודע איך זה לפני תחרות לא מגזימים יותר מידי

ואם כבר הזכרת שיפוצים!
Holmes Place logic:
בואו נשים פרקט בכל המכון (אופציונלי - כולל באיזור המשקולות כדי שאי אפשר יהיה להעיף אחורה בכשל בסקוואט ועל הדרך נשמיד את הפינת דדליפט, הם מסוגלים לזה) ונחליף את כל המכשירי אירובי במכון במקום להביא עוד בנצ'ים וכלובים.

אפשרות שניה:
על הדרך רצינו לפנק את הבילדרים החסונים והבאנו עוד שני לג פרסים וסמית' משין חדש מהניילון

אתה צריך להבין משהו - לא מעניין את ההנהלה מכמה ליפטרים או עזוב ליפטרים, מכמה בודדים שמעניין אותם להתאמן בכלובים ובספות.
מעניין אותם אלה שבאים לעשות הליכות ומעניין אותם איך נראה המכון.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להבין משהו - לא מעניין את ההנהלה מכמה ליפטרים או עזוב ליפטרים, מכמה בודדים שמעניין אותם להתאמן בכלובים ובספות.
מעניין אותם אלה שבאים לעשות הליכות ומעניין אותם איך נראה המכון.
וזאת הסיבה שביולי אוגוסט תהיה קייטנת הולמס פלייס עם כל החבורות ילדים שימלאו את המכון בהליכונים ובחבורות של 12 על כל בנץ', מסכנים המאמנים יהיה להם שעות נוספות של איסוף פלטות ודאמבלים מהרצפה

• פותח/ת השרשור
אבל זה בכל מקום ככה אין מה להתמרמר, זה שהתרגלנו לפאוור האוס וזה שיש מקומות כמו וולקן לא אומר שזה הסטנדרט.
תוכנית מגירה, אם המכון מידרדר תמיד אפשר לעבור לACT אבל בינתיים אין תלונות על ההולמס במיוחד שגיליתי כמה כיף לבוא כשריק

כל הכבוד נבו, התחזקת יפה! עוד מעט תגיע לנפח שלי 😛

אבל זה בכל מקום ככה אין מה להתמרמר, זה שהתרגלנו לפאוור האוס וזה שיש מקומות כמו וולקן לא אומר שזה הסטנדרט.
חבל שכך

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד נבו, התחזקת יפה! עוד מעט תגיע לנפח שלי 😛

חבל שכך
כמה היה לך עם עצירה?
האמת בטקסס הזאת אני יכלתי להגיע ליותר עם הבנץ' זאת הייתה טעות שאחרי ריסט ארוך התקדמתי עם בנץ' רגיל ופתאום החלטתי לחתוך לpause אם הייתי מתחיל ישר מpause הייתי יכול להמשיך להתקדם לפחות עוד 10-12 שבועות במקום ריסט פתאומי.
אחרי החיטוב אני הולך להתמקד הרבה על בנץ'

כמה היה לך עם עצירה?
האמת בטקסס הזאת אני יכלתי להגיע ליותר עם הבנץ' זאת הייתה טעות שאחרי ריסט ארוך התקדמתי עם בנץ' רגיל ופתאום החלטתי לחתוך לpause אם הייתי מתחיל ישר מpause הייתי יכול להמשיך להתקדם לפחות עוד 10-12 שבועות במקום ריסט פתאומי.
אחרי החיטוב אני הולך להתמקד הרבה על בנץ'
לא עשיתי נפח עם עצירה אף פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית