עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך עוד פרטים? מה הדרישות , כמה זה עולה, מתי זה מתחיל, שעות ?
חחחח באיזה שעות? מה זה חוג פילאטיס? זה ת-ו-א-ר, אתה הולך ללמוד בא-ו-נ-י-ב-ר-ס-י-ט-ה, אתה אולי צריך ל-י-ש-ו-ן שם ולעבור ל-ג-ו-ר באזור. אולי אתה רוצה גם שאני יפקסס לך טופסי הרשמה?
לא אבל נראה לי לא יזיק לך קצת פילאטיס לחיזוק פ-י ה-ט-ב-ע-ת.חחחח באיזה שעות? מה זה חוג פילאטיס? זה ת-ו-א-ר, אתה הולך ללמוד בא-ו-נ-י-ב-ר-ס-י-ט-ה, אתה אולי צריך ל-י-ש-ו-ן שם ולעבור ל-ג-ו-ר באזור. אולי אתה רוצה גם שאני יפקסס לך טופסי הרשמה?
לא אבל נראה לי לא יזיק לך קצת פילאטיס לחיזוק פ-י ה-ט-ב-ע-ת.
וגם פקסס לי כמה , אם אין לך משהו מועיל להגיד טוס מפה.😉
3 שנים לתואר תזונאי קליני ועוד שנה השלמה לתזונאי ספורט, בסטאז' תתכנון להרוויח פחות משכר מינימום (במצב חודשי ולפעמים אין מקומות פנויים לסטאז' בכלל וצריך לחכות ולהשאר מחוסרי עבודה כי התואר לא שווה כלום בלי הסטאז' - WELCOME TO ISRAEL).
לפי מה שהבנתי לפני זמן מה צריך פסיכומטרי 650+ ממוצע בגרויות כולל בונוסים 90+, ככל שהממוצע בגרויות נמוך יותר הפסיכומטרי עולה בהתאם (לדוגמה 700 פסיכומטרי ו 80 ממוצע בגרויות )
זה גם נורא תלוי במוסד שאתה מתכוון ללמוד בו, תתקשר ותברר בכל מוסד מהם הדרישות.ככה אתה גומר לי את הקריירה ..?
סעמק מה זה השטויות האלה של הממוצע הכל כך גבוה.
כולל בונוסים. 90 זה לא גבוה במיוחד כל אחד יכול להגיע לזה גם דפרניק טיפש במיוחדככה אתה גומר לי את הקריירה ..?
סעמק מה זה השטויות האלה של הממוצע הכל כך גבוה.
כן אבל כנראה מה שיעצור אותו זה התועלת הנמוכה שהוא יפיק מהתואר לדברי משה, נשמע על הפנים... גם אני חשבתי ללכת בכיוון הזה אבל עכשיו נראה לי שאני אלך בכיוון המוזיקה בתקווה להתקבל לאוניברסיטה טובה בארה"ב (הארוורד או ברקלי 😛).כולל בונוסים. 90 זה לא גבוה במיוחד כל אחד יכול להגיע לזה גם דפרניק טיפש במיוחד
אל תתן לדבר כזה לעצור אותך אם אתה באמת רוצה