הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פה מתעסק בתזונה קלינית?

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני מברר פרטים על זה עכשיו ואם מישהו פה מתעסק/ התעסק בזה אשמח לשמוע , ממה שאני מצאתי אפשר ללמוד את זה רק באוניברסיטת ירושלים ובתל חי, אין משהו במרכז?
זה תואר בתזונה והבנתי שחייבים פסיכומטרי או שיש מקומות שאפשר ללמוד את זה גם בלי ?

לתואר חייבים פסיכומטרי וממוצע גבוה בבגרות, לא ידוע לי על עוד מקומות שבהם מלמדים.

• פותח/ת השרשור
במקרה והולכים למכללה זה עולה יותר אבל לא חייבים ממוצע בגרויות גבוה לא?
יש למישהו אתר שמסביר על הכל?

יש לימודי תזונה קלינית ב3 מוסדות בארץ. מכללת אריאל מכללת תל חי ובפקוטלה לחקלאות ברחובות
המכללות הם עם שכר לימוד אוניברסיטאי והתואר זה משהו כמו 3 שנים ועוד חצי שנה סטאז
והדרישות קבלה לא כל כך גבוהות...

• פותח/ת השרשור
יש לך עוד פרטים? מה הדרישות , כמה זה עולה, מתי זה מתחיל, שעות ?

יש לך עוד פרטים? מה הדרישות , כמה זה עולה, מתי זה מתחיל, שעות ?

חחחח באיזה שעות? מה זה חוג פילאטיס? זה ת-ו-א-ר, אתה הולך ללמוד בא-ו-נ-י-ב-ר-ס-י-ט-ה, אתה אולי צריך ל-י-ש-ו-ן שם ולעבור ל-ג-ו-ר באזור. אולי אתה רוצה גם שאני יפקסס לך טופסי הרשמה?

חחחח באיזה שעות? מה זה חוג פילאטיס? זה ת-ו-א-ר, אתה הולך ללמוד בא-ו-נ-י-ב-ר-ס-י-ט-ה, אתה אולי צריך ל-י-ש-ו-ן שם ולעבור ל-ג-ו-ר באזור. אולי אתה רוצה גם שאני יפקסס לך טופסי הרשמה?

יש מצב שאתה מ-ג-ז-י-ם. אגב, אומרים א-פ-ק-ס-ס, לא י-פ-ק-ס-ס. אני אפקסס, הוא יפקסס. ע-ב-ר-י-ת ק-ש-ה ש-פ-ה.

• פותח/ת השרשור
לא אבל נראה לי לא יזיק לך קצת פילאטיס לחיזוק פ-י ה-ט-ב-ע-ת.
וגם פקסס לי כמה , אם אין לך משהו מועיל להגיד טוס מפה.😉

הכי טוב שתתקשר (או תלך) למזכירות של המוסד האקדמאי שאתה רוצה ללמוד שם, ישמחו לעזור לך
בנוסף כנס לפורום של אגודת הסטודנטים של אותו מוסד ותחפש מידע שם
וגם באתר של המוסד עצמו יש מידע (לרוב קצת לא ברור, והאתר של האגודה יותר טוב בד"כ)

לא אבל נראה לי לא יזיק לך קצת פילאטיס לחיזוק פ-י ה-ט-ב-ע-ת.
וגם פקסס לי כמה , אם אין לך משהו מועיל להגיד טוס מפה.😉

אם אתה רוצה שמשהו ייעשה, תעשה אותו בעצמך. לא רק שהדברים יזוזו בקצב שלך, אתה תדע את כל הפרטים שאתה רוצה לדעת הישר מהמקור. כך יווצר מצב שאם לא תקבל מידע מסויים, זה יהיה מפני ששכחת לשאול או שהמקור לא רוצה שתדע.

3 שנים לתואר תזונאי קליני ועוד שנה השלמה לתזונאי ספורט, בסטאז' תתכנון להרוויח פחות משכר מינימום (במצב חודשי ולפעמים אין מקומות פנויים לסטאז' בכלל וצריך לחכות ולהשאר מחוסרי עבודה כי התואר לא שווה כלום בלי הסטאז' - WELCOME TO ISRAEL).
לפי מה שהבנתי לפני זמן מה צריך פסיכומטרי 650+ ממוצע בגרויות כולל בונוסים 90+, ככל שהממוצע בגרויות נמוך יותר הפסיכומטרי עולה בהתאם (לדוגמה 700 פסיכומטרי ו 80 ממוצע בגרויות )

• פותח/ת השרשור
3 שנים לתואר תזונאי קליני ועוד שנה השלמה לתזונאי ספורט, בסטאז' תתכנון להרוויח פחות משכר מינימום (במצב חודשי ולפעמים אין מקומות פנויים לסטאז' בכלל וצריך לחכות ולהשאר מחוסרי עבודה כי התואר לא שווה כלום בלי הסטאז' - WELCOME TO ISRAEL).
לפי מה שהבנתי לפני זמן מה צריך פסיכומטרי 650+ ממוצע בגרויות כולל בונוסים 90+, ככל שהממוצע בגרויות נמוך יותר הפסיכומטרי עולה בהתאם (לדוגמה 700 פסיכומטרי ו 80 ממוצע בגרויות )

ככה אתה גומר לי את הקריירה ..?
סעמק מה זה השטויות האלה של הממוצע הכל כך גבוה.

ככה אתה גומר לי את הקריירה ..?
סעמק מה זה השטויות האלה של הממוצע הכל כך גבוה.
כולל בונוסים. 90 זה לא גבוה במיוחד כל אחד יכול להגיע לזה גם דפרניק טיפש במיוחד
אל תתן לדבר כזה לעצור אותך אם אתה באמת רוצה

כולל בונוסים. 90 זה לא גבוה במיוחד כל אחד יכול להגיע לזה גם דפרניק טיפש במיוחד
אל תתן לדבר כזה לעצור אותך אם אתה באמת רוצה
כן אבל כנראה מה שיעצור אותו זה התועלת הנמוכה שהוא יפיק מהתואר לדברי משה, נשמע על הפנים... גם אני חשבתי ללכת בכיוון הזה אבל עכשיו נראה לי שאני אלך בכיוון המוזיקה בתקווה להתקבל לאוניברסיטה טובה בארה"ב (הארוורד או ברקלי 😛).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית