הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פה מתעסק בתזונה קלינית?

חחחח למה? אני יודע שהרמה שם גבוהה אבל אני יודע שהרמה המוזיקלית שלי גבוהה בהרבה מהמוזיקאי המתיימר הממוצע, ואני מתכוון ללמוד ולהתאמן בלי סוף עד שאני אגיע לרמה שתבייש את מיטב המוזיקאים. הבנתי שהדרישות שלהם בקשר לנושאים כמו מוזיקה הן שתיהיה אדם מאוד מוזיקלי ובעל חזון, אשמח אם תוכל לפרט לגבי הדרישות (ואני מתנצל על האוף טופיק).

• פותח/ת השרשור
כן אבל כנראה מה שיעצור אותו זה התועלת הנמוכה שהוא יפיק מהתואר לדברי משה, נשמע על הפנים... גם אני חשבתי ללכת בכיוון הזה אבל עכשיו נראה לי שאני אלך בכיוון המוזיקה בתקווה להתקבל לאוניברסיטה טובה בארה"ב (הארוורד או ברקלי 😛).

הוא מתכוון לסטאז' , אחרי זה זה אמור להיות עולם אחר, אבל באמת הבעיה פה זה הממוצע 90-80. נראה אני באמת אתקשר יום ראשון ואשאל אם אולי אפשר איך שהוא להתקמבן עם הממוצע.
תודה משה

90+ ממוצע בגרויות מתוך מקסימום של 118 (אם אני לא טועה) זה באמת לא הרבה. אפילו אני הצלחתי 🤡

עריכה: אם אתה לא יודע מה הממוצע בגרויות שלך, אבל למדת ברמה סבירה בתיכון, סביר להניח שהוא מעל 90+ עם הבונוסים. לכל אוניברסיטה יש באתר שלה מחשבון לממוצע בגרויות, תבדוק.

• פותח/ת השרשור
אני בערך יודע, חסרה לי גם בגרות אחת, אבל עברתי את רוב הבגרויות על גבול העובר 55-60.
118 זה המקסימום? חשבתי 100, זה כבר נשמע יותר טוב.

עזבו אותכם מבגרויות.. בגרות מעל 80 תספיק מה שחשוב באמת זה הפסיכומטרי
במכללות אתה תוכל להתקבל גם עם פסיכומטרי יחסית נמוך (סביבות 620 ומעלה בערך)
באוניברסיטה משום מה הדרישות קבלה מוגזמות

אני בערך יודע, חסרה לי גם בגרות אחת, אבל עברתי את רוב הבגרויות על גבול העובר 55-60.
118 זה המקסימום? חשבתי 100, זה כבר נשמע יותר טוב.

ציון גבוה בתנך או בהיסטוריה נמותן לך עוד 5 נקרודות לממוצא אם אני זוכר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית