הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לתוכנית FBW

MarcoPolo

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
הי,
אני סטודנט ובזמן האחרון יש לי עומס בלימודים ואני מתקשה להקפיד על האימונים.
עד כה ביצעתי תוכנית AB ארבע פעמים בשבוע. אני שוקל כעת לעבור לתוכנית FBW שתהיה בנוייה על תרגילים בסיסיים ככה שאני אוכל
לתת עבודה מרוכזת של 45-60 דק' 3 פעמים בשבוע וכשיש זמן להוסיף אימון נוסף/להאריך את האימון.
המטרה היא לשמר את התוצאות שהשגתי מתקופת החיטוב ולא לאבד מסת שריר.
אשמח לשמוע אם אתם ממליצים על כך או שעדיף משהו אחר? ואם כן איך התוכנית צריכה להיראות מבחינת תרגילים לשריר גדול/קטן, מס' חזרות וכו'?
ואילו תרגילים צריכים להיות בתוכנית?
תודה.

אם אתה עושה שלוש פעמים בשבוע לא יהיה מומלץ לך להוסיף תרגילים כי זה מעל ומעבר וזה עלול לפגוע בהתאוששות על אחת כמה וכמה בחיטוב. התכנית אמורה להיות לפי התרגילים המרכזיים שעשית קודם. שלוש סטים לשריר גדול וכ-2 לידיים. לדעתי עדיף לעבוד בטווח חזרות שעשית עד כה כדי לשמר משקלי העבודה בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אם אני אעשה 4-5 תרגילים לשריר גדול כמו שאני עושה בAB אני אצא מהמכון אחרי 3 שעות..
לא הבנתי אותך

תעבוד במתכונת AB אבל 3 פעמים בשבוע.
2A - אימון כבד
סקוואט
חזה
גב
B
דדליפט
כתפיים אשר כולל פרס כתרגיל ראשון
A2 - אימון קל
סקוואט התאוששות או פרונט סקוואט
חזה באחיזה צרה או קל
ידיים

• פותח/ת השרשור
תעבוד במתכונת AB אבל 3 פעמים בשבוע.
2A - אימון כבד
סקוואט
חזה
גב
B
דדליפט
כתפיים אשר כולל פרס כתרגיל ראשון
A2 - אימון קל
סקוואט התאוששות או פרונט סקוואט
חזה באחיזה צרה או קל
ידיים
תוכל לפרט כמה תרגילים/סטים שריר גדול/קטן? ומה זה אומר קל כמה אחוז מהמשקלי עבודה להוריד?

תוכל לפרט כמה תרגילים/סטים שריר גדול/קטן? ומה זה אומר קל כמה אחוז מהמשקלי עבודה להוריד?
בכבד 5*5 או 5*3. משקל נמוך (15% פחות ממשרלי העבודה שלך כיום) ומשם תמשיך לעלות באופן שבועי.
קל= 80% מהמשקל שביצעת באימון הכבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית