הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS תחתון עליון עם חבר [הוסר]

מצב
השרשור נעול

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
rombillet הוסיף לוג חדש:

SS תחתון עליון עם חבר - SS לפלג גוף תחתון ופלג גוף עליון עם חבר

גובה 190
משקל 75~

תפריט: שייק בוקר, סנדוויצים לבית ספר, צהריים, ארוחת ערב מפנקת, אחרי אימון חלבון לפעמים, לעיתים נשנושים במשך היום. מכניס אוכל

עובד סקוואט ופלג גוף עליון אימון 1, סקוואט פלג גוף עליון דדליפט אימון אחרי, כמו SS רק פלג גוף עליון שונה, עובד עצים גם לפלג גוף עליון.

שני אימונים אחרונים :

סקוואט 60
בנץ
גב
דדליפט 80

סקוואט 65
בנץ
מקבילים
מתח
כתפיים

תהיתי האם כדאי לשלב האנג קלין באימון שאין בו דדליפט, כי במכון אין פלטות באמפר. לחמש שלשות. מה ההבדל המהותי בינו לבין הפוואר קלין ?

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
rombillet עדכן/ה את הלוג ״SS תחתון עליון עם חבר״:

עדכון לוג: 30/05/17

בזמן שלא עדכנתי פה התחלתי לעבוד רגל רגל כי הרגליים שלי לא באותו חוזק (זה מצטמצם).
לכן, מליפול על התחת בכל פעם ברגל שמאל ולהיות קרוב מאוד בימין לPistol Squat אתמול הצלחתי 2 חזרות רצופות על כל רגל. עדיין יותר קל בימין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אתה יודע לעשות PC אין שום סיבה שתעשה HPC, פלטות זה לא תירוץ (לפחות לא עד שאתה עושה את התרגיל עם משקל גוף....)
בשני התרגילים אתה תצטרך להוריד את המוט בצורה מבוקרת בגלל הפלטות אז עדיף לעשות את הPC.

• פותח/ת השרשור
אם אתה יודע לעשות PC אין שום סיבה שתעשה HPC, פלטות זה לא תירוץ (לפחות לא עד שאתה עושה את התרגיל עם משקל גוף....)
בשני התרגילים אתה תצטרך להוריד את המוט בצורה מבוקרת בגלל הפלטות אז עדיף לעשות את הPC.

אני כרגע מתרגל טכניקה בהאנג קלין, אני עוד לא עושה 60 לדעתי, לא ניסיתי, אז אין לי קוטר אולימפי להתחיל ממנו את התרגיל.
נ.ב במה מרימים יותר PC או האנג ?

אני כרגע מתרגל טכניקה בהאנג קלין, אני עוד לא עושה 60 לדעתי, לא ניסיתי, אז אין לי קוטר אולימפי להתחיל ממנו את התרגיל.
נ.ב במה מרימים יותר PC או האנג ?
אם ההגיון שלי תקין אז בPC אתה תרים יותר כי יש לך יותר טווח להאיץ בו.
ואני מכיר את הבעיה הזו, גם לי יש את זה, או שתשים הגבהה לפלטות או שתתחיל מהאנג(כי בכל מקרה ככה מתחילים ללמוד) תמשיך להאנג מגובה ברכיים וכשתגיע בערך ל10 כל צד אז תעבוד עם הגבהה מהרצפה.

• פותח/ת השרשור
אם ההגיון שלי תקין אז בPC אתה תרים יותר כי יש לך יותר טווח להאיץ בו.
ואני מכיר את הבעיה הזו, גם לי יש את זה, או שתשים הגבהה לפלטות או שתתחיל מהאנג(כי בכל מקרה ככה מתחילים ללמוד) תמשיך להאנג מגובה ברכיים וכשתגיע בערך ל10 כל צד אז תעבוד עם הגבהה מהרצפה.

לדעתי אני יכול 10 כל צד, בכל מקרה אני עדיין עובד על טכניקה וכדומה, גם בגלל כל הקפיצות והעניינים שלי אני לא מתאמן באמת אימון כח יום כן יום לא,, אני מנסה בין פעמיים לשלוש בשבוע, אבל משתדל לעבוד כבד ובסיסי כל פעם שאני במכון ולהתקדם באחד מהתרגילים.

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית