הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פלטינום גולד סטנדרט vs אמינושופ פיור

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
היי,
לאחר המלצות שבות ונשנות על אבקת החלבון של פיור+ שיקולי מחיר וכדאיות החלטתי ללכת עליהם.
מדיבור שיצא לי מבן אדם שצורך פלטינום גולד סטנדרט הוא טוען שממחקר שהוא ביצכ הגולד סטנדרט הוא המוביל בשוק ולכן המחיר שלו בשמיים .
משהו יוכל להביא לי השוואה בין מרכיבי הגולד סטנדרט לפיור בעברית?
מהמידע שהצלחתי למצוא הפיור מציעה כבערך 1-1.5 יותר גרם חלבון לשייק.

תשמע ההבדל בגדול הוא שהתשלובת בגולד היא לספיגה מהירה יותר עם חלבון איזולט ,הפיור היא תשלובת שמכילה חלבון שנספגר מהר יחסית (הידרולייז) וחלבון לספיגה איטית של הביצה.הפיור גם מגובה בבדיקות מעבדה ככה שהכל בסדר.
אם מסתכלים באמת בגדול אז ההבדלים לא באמת קריטיים,מה שבאמת חשוב זה פשוט להגיע לצריכה היומית של החלבון שאתה צריך.
זה כמו שאנשים רצים וקונים איזו של BPI או דימטייז ואומרים שהם הרגישו שוני ב"איכות" מאשר חלבון תשלובת ,זה סתם פסיכולוגי ,עוד פעם הכי חשוב להגיע לערכים שצריך בסוף היום.
תקנה מה שיותר טעים ומה שמשתלם כלכלית,בסניפים של אמינושופ עושים טעימות לפיור ככה שאתה יכול לבדוק בעצמך.
שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תשמע ההבדל בגדול הוא שהתשלובת בגולד היא לספיגה מהירה יותר עם חלבון איזולט ,הפיור היא תשלובת שמכילה חלבון שנספגר מהר יחסית (הידרולייז) וחלבון לספיגה איטית של הביצה.הפיור גם מגובה בבדיקות מעבדה ככה שהכל בסדר.
אם מסתכלים באמת בגדול אז ההבדלים לא באמת קריטיים,מה שבאמת חשוב זה פשוט להגיע לצריכה היומית של החלבון שאתה צריך.
זה כמו שאנשים רצים וקונים איזו של BPI או דימטייז ואומרים שהם הרגישו שוני ב"איכות" מאשר חלבון תשלובת ,זה סתם פסיכולוגי ,עוד פעם הכי חשוב להגיע לערכים שצריך בסוף היום.
תקנה מה שיותר טעים ומה שמשתלם כלכלית,בסניפים של אמינושופ עושים טעימות לפיור ככה שאתה יכול לבדוק בעצמך.
שיהיה בהצלחה.
ומה בנוגע לכמות פחממות , שומן , כולסטרול ונתרן בכל אחד מהם? עד כמה זה זניח ?
שוב , אני כבר לא מסתכל על ערך חלבון וסוג חלבון נטו על המעטפת מסביב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה לא יושב על תפריט קבוע ומוסדר שחישבת בו פחמימות והכל אז לא יהיה לך הבדל משמעותי
חחחח אני קצת מציק פה אבל מה בנוגע לכולסטרול ולנתרן?
ניסיתי להשוות ביניהם אבל באתר האמריקאי הכולסטרול והנתרן מופיעים באחוזים..

חחחח אני קצת מציק פה אבל מה בנוגע לכולסטרול ולנתרן?
ניסיתי להשוות ביניהם אבל באתר האמריקאי הכולסטרול והנתרן מופיעים באחוזים..
ממש לא משהו להתעסק איתו, גם אם ההבדלים ביניהם גדולים זה לא משנה לכלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית