הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS ראשון. חוויה חיובית ביותר 😃

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
היום לקחתי איומן אישי ע"מ ללמוד לבצע SS בטכניקה הטובה ביותר.
אני אקדים ואומר שאני ממש שמח שבחרתי בתוכנית הזו.
חייב להודות שהמדריך תיקן לי וחידש לי המון דברים הן בלחיצת חזה והן בסקווט.

מצחיק(ועצוב) לספר שהרגשתי את הרגליים עוד לפני ששמתי משקל על המוט.
אני חייב לציין שרק לפני חודש חזרתי להתאמן, ומעולם לא ביצעתי את התרגילים בצורה נכונה כמו היום.

השאלה, האם לגיטימי שעדיין יש לי מה לתקן בטכניקה:
* גב מתעגל מדי פעם בסקווט
* שכמות לא מספיק דבוקות למשענת בלחיצת חזה

הדברים האלה באים עם הזמן?

נערך לאחרונה:
אי אפשר לעשות הכל בטכניקה מושלמת. בטח שלא בפעם הראשונה. העיקר הוא לתפוס את הקונספט, ולדאוג לפרטים עם הזמן.

תעלה סרטון בהזדמנות.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לעשות הכל בטכניקה מושלמת. בטח שלא בפעם הראשונה. העיקר הוא לתפוס את הקונספט, ולדאוג לפרטים עם הזמן.

תעלה סרטון בהזדמנות.

אני דיי מזלזל בטכניקה שלי כרגע, לכן אני לא מרגיש צורך לעלות סרטון.
אני חייב להודות שכשהוא אמר לי למתוח אחורה את השכמות היה לי ממש קשה, ועד עכשיו אני מנסה לתרגל את זה מול המראה.
ממש קשה להתרגל לתנועה שמעולם לא עשית.

קראתה את הספר? או לפחות את הDVD הוא מסביר שם בהרחבה על הטכניקה אישית לי זה מאד עזר ועברתי מטכניקה זבל לטכניקה טובה בפחות משבוע

• פותח/ת השרשור
קראתה את הספר? או לפחות את הDVD הוא מסביר שם בהרחבה על הטכניקה אישית לי זה מאד עזר ועברתי מטכניקה זבל לטכניקה טובה בפחות משבוע

לקחתי אימון אישי בשביל ללמוד הכל.
חייב לציין שהמדריך מצוין. מקפיד על הכל ולא מוותר על טכניקה.

אל תפגע אבל ריפ יותר מנוסה מהמאמן שלך תראה את הDVD ותשווה עם הטכניקה שלך יש דברים קטנים אבל חשובים שהוא יכול להיות לא שם לב להם

• פותח/ת השרשור
אל תפגע אבל ריפ יותר מנוסה מהמאמן שלך תראה את הDVD ותשווה עם הטכניקה שלך יש דברים קטנים אבל חשובים שהוא יכול להיות לא שם לב להם

התחלתי לראות את הDVD, אבל המון דברים לא הבנתי שם ולא הבנתי את כל האנגלית משמיעה.
לכן פניתי למאמן, שקרא בעצמו את הספר וצפה בדיוידי.

• פותח/ת השרשור
אגב, עשיתי גם מתח, 3x5, באחיזה צרה:
Ryan-pull-up-narrow.jpg

מה ההבדל בין אחיזה צרה לרחבה ?
עוד שאלה,
המדריך אמר לי שכשאני עושה לחיצת חזה, הוא רוצה שאני אפעיל גם את המשולש של הגב, ככה שכשאני לוחץ, הגב יעזור(מקווה שניסחתי את זה כמו שצריך). מישום מה, אפילו עכשיו כשאני מנסה לעשות את התנועה באוויר, אני לא מצליח להפעיל את הגב.
האם זה משהו שיבוא עם הזמן?

נערך לאחרונה:
אחיזה צרה מפעילה שריר אחר מהרחבה(אני לא זוכר בדיוק איזה) ברחבה אתה יכגול לעשות יותר כי השריר שאתה משתמש בו הוא יותר חזק אבל בצרה אתה מפעיל שריר שפחות מאומן(יד קידמית או אחורית לא זוכר) ובגלל זה הוא תרגיל עזר

אבל ראיתי את זה לפני הרבה זמן אז אני לא בטוח

אחיזה צרה מפעילה שריר אחר מהרחבה(אני לא זוכר בדיוק איזה) ברחבה אתה יכגול לעשות יותר כי השריר שאתה משתמש בו הוא יותר חזק אבל בצרה אתה מפעיל שריר שפחות מאומן(יד קידמית או אחורית לא זוכר) ובגלל זה הוא תרגיל עזר

באחיזה רחבה יש יותר עבודה של החזה אם אני זוכר נכון. באחיזה צרה בסופינציה יש יותר עבודה של הבייספס והדלתא האחורית עד כמה שזכור לי.

:nono:

בקשר לבעיית השכמות שלך, תחשוב שמישהו שם לך את היד בין השכמות ואתה צריך ללחוץ את היד הזאת, זה יעזור לך להצמיד שכמות.
בקשר לשאלה שלך למתח, במידפוזישן(זה האחיזה שהראת בתמונה) שריר היעד במפרק המרפק הוא ברכיאליס והסנרגיסטים(השרירים העוזרים) הם בייסיפס וברכיאורידיאליס.
בפרונציה זה כאשר גב כף היד מופנה אליך השריר העיקרי במפרק המרפק הוא ברכיאורידיליס, ובאחיזה הפוכה -סופינציה שריר היעד הוא הבייסיפס.

נערך לאחרונה:
:nono:

בקשר לבעיית השכמות שלך, תחשוב שמישהו שם לך את היד בין השכמות ואתה צריך ללחוץ את היד הזאת, זה יעזור לך להצמיד שכמות.
בקשר לשאלה שלך למתח, במידפוזישן(זה האחיזה שהראת בתמונה) שריר היעד הוא ברכיאליס והסנרגיסטים(השרירים העוזרים) הם בייסיפס וברכיאורידיאליס.
בפרונציה זה כאשר גב כף היד מופנה אליך השריר העיקרי הוא ברכיאורידיליס, ובאחיזה הפוכה -סופינציה שריר היעד הוא הבייסיפס.
שריר היעד הוא תמיד הרחב גבי במתח 😛 בטח התכוונת לסינרגיסט עיקרי.

• פותח/ת השרשור
את השכמות אני מצליח להזיז..אבל מה לגבי הגב שאני אמור להיעזר בו? זה חלק ממש חשוב על-מנת לבצע את התרגיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית