הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS ראשון. חוויה חיובית ביותר 😃

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
היום לקחתי איומן אישי ע"מ ללמוד לבצע SS בטכניקה הטובה ביותר.
אני אקדים ואומר שאני ממש שמח שבחרתי בתוכנית הזו.
חייב להודות שהמדריך תיקן לי וחידש לי המון דברים הן בלחיצת חזה והן בסקווט.

מצחיק(ועצוב) לספר שהרגשתי את הרגליים עוד לפני ששמתי משקל על המוט.
אני חייב לציין שרק לפני חודש חזרתי להתאמן, ומעולם לא ביצעתי את התרגילים בצורה נכונה כמו היום.

השאלה, האם לגיטימי שעדיין יש לי מה לתקן בטכניקה:
* גב מתעגל מדי פעם בסקווט
* שכמות לא מספיק דבוקות למשענת בלחיצת חזה

הדברים האלה באים עם הזמן?

נערך לאחרונה:
כן, אתה אמור להקשית אותו כך שיהיה אפשר להעביר יד מתחת לגב שלך, התחת צריך להיות על הספסל.
העבודה הזאת מיועדת אך ורק בשביל לקצר את טווח התנועה כך שתוכל בעצם ללחות יותר לא?
במידה ואתה לא מתכונן לתחרות ללחיצה למה שלא תעשה את זה בצורה שטוחה ותגדיל את טווח התנועה?
כמו ההבדל בין דדליפט עם נעליים\יחף X:

העבודה הזאת מיועדת אך ורק בשביל לקצר את טווח התנועה כך שתוכל בעצם ללחות יותר לא?
במידה ואתה לא מתכונן לתחרות ללחיצה למה שלא תעשה את זה בצורה שטוחה ותגדיל את טווח התנועה?

זה מיועד בשביל להכניס את הגב לפעולה, אתה אמור ללחוץ עם כל הגוף.
ההבדל בין דדליפט עם נעליים או בלי זאת דוגמא ממש לא דומה, אתה לא מוסיף אף שריר לעבודה.

אני חושב שההקשתה היא גם כי זה המצב האנטומי האופטימלי של הגב התחתון לשאת עומס, וגם בשביל לאפשר לכל הפלג גוף התחתון שלך להעביר כוח לחלק העליון (Kinetic Chain אם אני לא טועה). יכול להיות שאני טועה אבל.

זה לא רק טווח התנועה, כשאתה מקשיט את הגב השרירים מסביב מכווצים וזה מאפשר לך שליטה הרבה יותר טובה במוט, תנסה את זה ותראה. מעבר לכך, ברגע שאתה מקפיד על הדגשים אתה יכול להיות בטוח שהעומס מופעל על החזה כמו שזה צריך להיות בבנץ' פרס, כשאתה מקרב את השכמות אתה גם מוודא שהחזה הוא השריר העיקרי ששולט בתנועה לאורך כל התנועה כשבבנץ' של המתאמן הממוצע הגב העליון עושה את רוב העבודה בתחתית, כאשר אתה מקשיט את הגב גם שריר החזה נמתח יותר וכך בעצם עובד אפילו יותר למרות שטווח התנועה כביכול מתקצר.

זה לא רק טווח התנועה, כשאתה מקשיט את הגב השרירים מסביב מכווצים וזה מאפשר לך שליטה הרבה יותר טובה במוט, תנסה את זה ותראה. מעבר לכך, ברגע שאתה מקפיד על הדגשים אתה יכול להיות בטוח שהעומס מופעל על החזה כמו שזה צריך להיות בבנץ' פרס, כשאתה מקרב את השכמות אתה גם מוודא שהחזה הוא השריר העיקרי ששולט בתנועה לאורך כל התנועה כשבבנץ' של המתאמן הממוצע הגב העליון עושה את רוב העבודה בתחתית, כאשר אתה מקשיט את הגב גם שריר החזה נמתח יותר וכך בעצם עובד אפילו יותר למרות שטווח התנועה כביכול מתקצר.
I stand corrected.
ראיתי עוד כל מיני סרטונים של ריפטו על הבנצ' וניסיתי אותם באימון היום.
אכן יכול להגיד שאני מרגיש שיפור, עם זאת הגב שלי טיפה כואב אבל זה בטח כי זה עוד חדש, נתרגל לתנועה 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית