ייעוץ AB או SS אחרי חיטוב

ran119300

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אוקיי קודם כל קצת על עצמי.
משקל: 63
גובה:165
מתגייס ביולי (לא יודע לאן אבל זה לא קרבי כי אני פרופיל 64 עם כמה סעיפים אז כנראה גובניק שחוזר כל שבוע הביתה)

אז ככה עד לפני 3 חודשים התאמנתי 3 שנים בStreet workout ובגלל בית ספר ולחץ של בגרויות בשנה האחרונה היו לי הרבה הפסקות. ואז נרשמתי למכון כושר אחרי הרבה זמן שרציתי ובאותו זמן גם נכנסתי לתקופת חיטוב אחרי מסה בSW( וכן אפשר לעשות מסה בSW למי שחושב שלא) ובגלל זה אז החלטתי לא לעשות SS ואז עשיתי AB . ובנוסף הרגליים שלי אחרי 3 שנים sw לא חזקות בכלל לעומת הפלג גוף העליין ( כי תנסו אתם לפתח רגליים חזקות עם סקוואט במשקל גוף )

אז בערך בסוף החודש אני מסיים חיטוב ואז אני רוצה לדעת איפה כדאי להמשיך.

אימון A(חזה,כתפיים ויד אחורית)
אימון B(רגליים ,גב ויד קדמית)

המשקלים שלי : מדובר על 8 חזרות כל דבר וזה לא חזרות בשביל לראות את הכוח המירבי שלי זה חזרות בשביל לשמור על מסת שריר בחיטוב.

-10 חזרות מתח רחב עם עשר קילו (תרגיל ראשון )

-חתירה בהטיית גב 70 קילו(אחרי 3 סטים של מתח)

-לחיצה חזה 55 קילו( תרגיל ראשון)

-לחיצת כתפיים 35 קילו(אחרי 9 סטים של לחיצות חזה שונות)

-מקבילים 15 קילו 12 חזרות ובסוף האימון

-סקוואט 60 קילו (תרגיל ראשון) גרוע רצח

-דדליפט בגלל שחפרו לי בשכל כמה זה רע לגב ובגלל זה פחדתי לעשות ואחרי חקירה מעמיקה הבנתי שהם טעו וממחר אני מתחיל ללמוד לעשות דדליפט

אז זה הכל עליי ,מה דעתכם לעשות ss בעיקר בשביל רגליים או להמשיך AB ? בss אני מפחד לאבד קצת מסת שריר כי זה לא הרבה נפח זה רק כוח

תשמע אני הייתי עושה ab עד שהטכניקה שלך בכל המורכבים פיקס. תצלם לפה.. אגב אתה לא בפיגור כזה גרוע ברגליים כי זה לא שאתה דוחק המון משקל או שהפרס שלך גבוה מדי. דדליפט ייקח לך זמן עד שתצליח לעשות אותו כמו שצריך. אתה מתבסס על התרגילים האלו בss זה למה אתה חייב לבצע אותם כמו שצריך.

SS לדעתי תתאים לך, אבל בתנאי שהטכניקה שלך טובה בכל התרגילים.

• פותח/ת השרשור
תשמע אני הייתי עושה ab עד שהטכניקה שלך בכל המורכבים פיקס. תצלם לפה.. אגב אתה לא בפיגור כזה גרוע ברגליים כי זה לא שאתה דוחק המון משקל או שהפרס שלך גבוה מדי. דדליפט ייקח לך זמן עד שתצליח לעשות אותו כמו שצריך. אתה מתבסס על התרגילים האלו בss זה למה אתה חייב לבצע אותם כמו שצריך.

הטכניקה שלי דווקא טובה במורכבים ודדליפט אני אלמד ועד אז להמשיך AB ואחרי זה SS או להישאר בAB?

Back
למעלה תחתית